Câștigați o placă de evaluare Microchip BM64 Bluetooth Audio

by donpedro

Microchip_EA0217_ConcursAceastă placă permite o dezvoltare ușoară cu noile dispozitive SoC de la Microchip – IS206X și cu dispozitivele care oferă capabilități BLE (Bluetooth Low Energy). Proiectat special pentru boxe și căști, platforma bazată pe memorie flash IS206X oferă flexibilitate și caracteristici de proiectare excelente, ce permit producătorilor de dispozitive audio să adauge cu ușurință conectivitate wireless în tehnologii media și aplicații de comandă vocală. Placa de evaluare BM64 Bluetooth Audio permite utilizatorilor să testeze și să demonstreze funcționalitatea modu­lului audio stereo BM64 Class 2. Placa BM-64-EVB-C2 include o interfață de configurare și programare pentru capabilități plug-and-play și LED-uri de stare pentru a permite crearea rapidă de prototipuri și accelerarea lansării pe piață a produsului.
Placa BM-64-EVB-C2 este însoțită de instrumente software și aplicații pentru a putea testa conexiunile Bluetooth ale modulului audio stereo BM64 dispus pe placă și, optional, pentru a-l configura și programa. Modulele înalt integrate de la Microchip sunt auto­nome, au un consum redus de putere sunt complet certificate și se adresează proiectanților care doresc să dezvolte dispozitive IoT sau purtabile, fără nicio experiență în lucrul cu stive IP BLE sau RF.
BM64 EVB are două porturi USB care pot fi conectate la PC-ul gazdă utilizând un cablu micro-USB. Alte caracteristici ale plăcii de evaluare BM64 Bluetooth Audio includ:
Se bazează pe modulul audio stereo complet certificat Bluetooth 4.2 BM64 Class 2
Alimentare de la un PC gazdă printr-un cablu micro-USB sau prin intermediul unei baterii Li-Ion
Amplificator audio stereo 3W Class-D
Tehnologie NFC (Near Field Communication)
Ieșiri audio stereo pentru audio de înaltă calitate
Acces ușor la pinii I/O, conexiune de date și LED-uri de stare

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de evaluare BM64 Bluetooth Audio de la Microchip, accesați pagina:
www.microchip-comps.com/eazi-m64blue
și introduceți datele voastre în formularul online.

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu