Următorul lucru mare este mai mic

by donpedro
CODICO_EA0117_Articol_Fig-3

i.MX6UL Development-Kit

DIGI anunţă lansarea celui mai mic şi sigur sistem pe modul i.MX6UL disponibil astăzi pe piaţă.

DIGI ConnectCoreR pentru i.MX6UL conţine o mulţime de lucruri în modulul de dimensiunea unui timbru (29 mm × 29 mm × 3,5 mm):

Procesor NXP i.MX6UL-2, Cortex-A7 @528MHz
Memorie flash de până la 2GB NAND
Pre-certificare pentru 802.11a/b/g/n/ac
Bluetooth 4.2
Ethernet dual 10/100 integrat
Controler dedicat pentru securitate şi autentificare
Management unic de joasă putere şi stare de activare

CODICO_EA0117_Articol_Fig-4

i.MX6UL Starter-Kit

Sistemele pe modul, sau SoM-urile, sunt modalităţi accesibile pentru OEM-uri cu scopul de a face produsele lor mai inteligente şi conectate la IoT Internetul Lucrurilor. Sistemele SoM furnizează intrări/ieşiri I/O, memorie şi conectivitate wireless necesare pentru conectarea unui produs la IoT, fără a fi nevoie de experţi în inginerie electrică. Pentru multe OEM-uri, construirea – începând de la zero – de dispozitive complexe conectate nu este o competenţă de bază.

Cu toate acestea, cerinţele pieţei în rapidă schimbare, presiunea competiţiei globale, schimbarea tehnologiilor şi a diferitelor norme, fac din parteneriatele cu producători cunoscuţi precum DIGI, o necesitate.
Fie că este vorba despre un dispozitiv medical sau un controler industrial critic, DIGI are experienţa necesară pentru a vă ajuta rapid la lansarea pe piaţă a produselor dvs.

Odată ce aţi conectat un dispozitiv la Internet, trebuie să vă asiguraţi că este securizat. DIGI Connect Core pentru i.MX6UL a fost construit cu DIGI Trust-Fence™, un cadru de securitate ce elimină barierele de implementare, oferindu-vă o platformă modulară sigură, complet integrată, cu suport software Linux.

DIGI ConnectCore pentru i.MX6UL oferă calea cea mai mică, inteligentă și sigură de a vă conecta produsele la Internetul Lucrurilor.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa pagina: www.digi.com/cc6ul sau contactați:
Joachim Strohschenk
Tel: +49 89 130143817
e-mail: joachim.strohschenk@codico.com; sau:
Gabriel Neagu – 0318 05 9955

 

CODICO | www.codico.com |  https://www.codico.com/shop/en/highlights.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu