Tehnologia AMT encoder de la CUI integrată în seria de motoare pas cu pas de la Lin Engineering

by donpedro

CUI077_Lin_Engineering-print_TCUI Inc a anunțat parteneriatul cu Lin Engineering, un producător important de motoare pas cu pas, pentru a integra tehnologia sa inovatoare AMT encoder în cea mai recentă serie de motoare de înaltă performanță produse de Lin.

Seria de motoare pas cu pas G3718V de la Lin Engineering se bazează pe motorul NEMA 17, care are o lungime de 0.90 inch (22.86 mm) și care poate produce un cuplu cu până la 50% mai mare decât cel oferit de motoarele de dimensiuni similare. Datorită design-ului său, G3718V oferă, de asemenea, caracteristici îmbunătățite privind răcirea pasivă, creșterea eficienței de ansamblu și scăderea costurilor de exploatere.

Cu un unghi al pasului de 1.8°, G3718V oferă o mișcare lină și precizie ridicată, similară cu a unui motor de 0.9°. Seria oferă un cuplu static de până la 25 oz-in (0.18 N-m). Sunt disponibile diverse opțiuni ale arborelui, iar înfășurările pot fi personalizate pentru a se asigura obținerea unui cuplu maxim la vitezele de operare dorite.

Datorită considerentelor digitale de proiectare ale encoderului, seria AMT vine, de asemenea, cu o serie de caracteristici programabile, incluzând rezoluții de până la 4096 PPR, poziție zero, drivere de linie, iar în cazul versiunii absolute, o ieșire absolută de 12-biți. În combinație cu o temperatură de operare de la -40 până la +125°C, înaltă precizie, asamblare simplă și un curent mic de absorție, AMT oferă o soluție convingătoare pentru o gamă largă de aplicații.

Vedeți detaliile seriei de motoare G3718V motor series accesând link-ul: www.linengineering.com/products/stepper-motors/g3718v-series/

Pentru mai multe informații privind tehnologia AMT encoder de la CUI accesați pagina: www.cui.com/amt-modular-encoders

Lin Engineering
www.linengineering.com

CUI Inc
www.cui.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu