Modulul Intel® JouleTM și kit-ul de dezvoltare, acum, la Rutronik

by donpedro

Dev-Kit-Joule_TNoul modul new Intel® Joule™ oferă capabilități de calcul și grafică de ultimă generație, precum și mai multă memorie, totul, într-o capsulă mică și un consum redus de energie. Aceste caracteristici îl recomandă pentru aplicații IoT de calcul complex și pentru produse care necesită o viziune avansată de calcul. Noul modul, precum și kit-ul de dezvoltare sunt disponibile acum în oferta Rutronik.

Rutronik va prezenta ambele produse la expoziția embedded world din acest an (Stand 3A-439).

Cu modulul Intel Joule, dezvoltatorii embedded precum și antreprenorii vor fi în măsură să-și dezvolte ideile lor de la concept, să le testeze în faza de prototip și să le introducă în fabricația de serie într-un timp mai scurt, cu costuri minime de dezvoltare și certificare. Modulul SoM (system-on-module) combină un procesor de 64-Biți Quad-Core cu Power Management Services (servicii de management a puterii), conectivitate wireless și I/O rapide pentru a garanta o lansare rapidă pe piață.

DEZ16-RUT-Joule-ModuleAcesta vine cu 3, respectiv, 4GB de memorie și 8, respectiv 16GB eMMC capacitate de stocare, Intel HD Graphics, precum și 802.11ac Wi-Fi cu MIMO și Bluetooth 4.1. Modulul dispune de HDMI, MIPI, CSI, DSI, GPIO, USB 3.0, UART, I2C, I2S, SPI și PCIe. Modulul Joule este compatibil cu camera Intel® RealSense™ care permite scanare 3D, detecție obiecte și urmărire a persoanelor.

Kit-ul de dezvoltare Intel Joule oferă toate instrumentele de care are nevoie un dezvoltator pentru a începe lucrul cu platforma Intel Joule: Acesta are modulul Joule, o placă de extensie, două antene Wi-Fi, un cablu USB (C-la-C), radiator și hardware de fixare, precum și un SD card cu software preîncărcat.

Rutronik
www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu