Antena integrată în receptorul GNSS de la u-blox facilitează proiectele embedded

by donpedro

UB056(Fig)Englishu-blox a lansat receptorul GNSS SAM-M8Qwww.u-blox.com/en/product/sam-m8q-module ] cu antenă integrată. Construit într-o capsulă compactă (15.5 × 15.5 × 6.3 mm), acest modul poate fi ușor încorporat în dispozitive mici care au nevoie de informații de localizare, cum ar fi sistemele telematice sau de urmărire și aplicațiile auto generice post-vânzare.

Combinația dintre o antenă integrată de bandă largă împreună cu un filtru SAW și arhitectura unui amplificator de zgomot redus (LNA) asigură faptul că receptorul SAM-M8Q livrează performanțe robuste chiar atunci când se află în prezența semnalelor de înaltă frecvență provenite de la alte echipamente electronice, cum ar fi modemurile celulare, care pot provoca interferențe. Utilizând cea mai recentă tehnologie de recepție u-blox M8 multi-GNSS, modulul este capabil să ofere recepție simultană a semnalelor de comunicații prin satelit GPS, GLONASS și Galileo.

Mostre ale modulului SAM-M8Q sunt disponibile începând cu mijlocul lui Ianuarie, 2017. Modulele vor intra în producția de serie la mijlocul lui Februarie, 2017.

u-blox
www.u-blox.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu