NXP a lansat capsula logică GX cu 8 pini, pentru aplicaţii mobile, portabile şi IoT – cea mai mică din industrie

by donpedro

GX-8-imageCapsula dispune de 8 contacte pentru implementarea de funcţii logice. Măsurând numai 0,8 mm × 1,35 mm şi o înălţime de numai 0,35 mm, capsula GX8 (SOT1233) este destinată în special pentru aplicaţii mobile, portabile şi IoT, deoarece nu numai că econo­miseşte spaţiul, ci are şi un design mult mai rezistent şi reduce şi costurile de asamblare PCB.

Noua capsulă fără plumb GX 8 se adresează tendinţei continue a sistemelor electronice către capsule din ce în ce mai mici, către un consum energetic mai redus şi către reducerea costurilor.

Anterior, NXP a lansat capsule GX cu 5 şi 6 contacte. Acum, odată cu lansarea capsulei cu 8 contacte, majoritatea funcţiilor Mini Logic sunt disponibile, simplificând mun­ca inginerilor pro­iec­tanţi şi de pro­ducţie, de a răs­­punde cerinţelor piesei.

În mod similar, duratele ciclurilor de proiectare sunt reduse, astfel încât nu este întotdeauna posibilă includerea tuturor caracteristicilor care sunt eventual necesare utilizând o soluţie cu un singur cip.

Dispozitivele logice ale NXP sunt utilizate pentru a oferi o interfaţă între diferite ASIC-uri, iar cu această nouă lansare, majoritatea funcţiilor AXP, AUP şi LVC sunt acum disponibile în capsulă GX, adresându-se necesităţilor pro­iec­tanţilor pentru cel mai larg spectru de funcţii logice standard în capsula cea mai mică posibil.

 

NXP Semiconductors | www.nxp.com

Aurocon-NCP_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu