Microchip lansează Sigfox, primul său transceiver RF cu rază mare de acţiune certificat FCC şi kiturile de dezvoltare pentru aplicaţii IoT

by donpedro

MC1350---Microchip-Sigfox-Kit-(hi)Microchip a lansat primul său transceiver RF industrial complet integrat, certificat FCC, precum şi kiturile de dezvoltare pentru soluţii IoT cu utilizare în reţelele Sigfox.
Având la bază înalt integratul ATA8520E de la Microchip, un trasceiver RF de joasă putere cu un microcontroler AVR® integrat, noul kit conţine prima placă certificată FCC care permite dezvoltatorilor conectarea simplă în reţele Sigfox, reţele IoT globale, cu rază mare de acţiune, cu două căi, conducând astfel la o soluţie de conectivitate dispozitiv – cloud economică şi de joasă putere.

Dispozitivul este ideal pentru aplicaţii IoT, începând de la logis­tică la agricultură, oraşe inteligente şi sectorul M2M (Maşină – la – Maşină). ATA8520E este de asemenea primul cip complet certificat Sigfox, potrivit atât pentru America de Nord, cât şi pentru Europa.
Soluţia este disponibilă în două versiuni. Clienţii pot fie achizi­ţiona kitul independent Microchip ATA8520-EK certificat Sigfox, proiectat în special pentru a testa tehnologia, sau kitul combinat cu o placă Xplained PRO pentru scopuri de proiectare sisteme. Ambele sunt dedicate pentru reţeaua IoT Sigfox în benzile fără licenţă ISM. Soluţiile sunt completate cu biblioteca Sigfox, modu­laţie, cod PAC şi ID şi o cheie de securitate ce permit dezvoltatorilor IoT să-şi lanseze proiectele pe piaţă.

Familia ATA8520x este caracte­rizată de transceiverul SoC sub-GHz de joasă putere şi înaltă performanţă, proiectat pentru a maximiza raza de acţiune şi durata de viaţă a bateriilor pentru sisteme wireless sensibile la consumul de energie. Oferind o acoperire de frecvenţă pentru 868MHz în Europa şi 902MHz în America de Nord, transceiverele ATA8520x oferă performanţe RF lider industrial, conducând la extinderea razei de acţiune a reţelei wireless şi conformitate cu cele mai stringente standarde de bandă îngustă. Transceiverele ATA8520x oferă un randament energetic excepţional, ce are ca efect mai puţine înlocuiri de baterii şi/sau reducerea dimensiunii bateriilor utilizate.
www.atmel.com/products/wireless/sigfox

 

Microchip Technology | www.microchip.com
Sigla-Microchip

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu