Kitul de detecţie Thunderboard de la Silicon Labs inspiră dezvoltatorii IoT să conecteze totul

by donpedro

SLAB0327-3-Thunderboard-Sense-press-image-textSilicon Labs a lansat un kit de dezvoltare complet senzor-cloud, care oferă tot hardware-ul şi software-ul de care au nevoie dezvoltatorii pentru a crea noduri senzoriale wireless alimentate de la baterii pentru Internetul Lucrurilor (IoT). “Kitul de inspiraţie” Thunderboard™ Sense de la Silicon Labs include şase senzori pe placă, un sistem pe cip Wireless Gecko pentru conectivitate cloud multi-protocol, 8MB de memorie externă flash pentru actualizări prin aer şi o legătură integrată SEGGER J-Link pentru a simplifica programarea şi depanarea.

Thunderboard Sense este distribuit cu aplicaţiile mobile IoT conectate la cloud, gata de utilizare, de la Silicon Labs, făcând simplă conectarea şi vizualizarea de date senzoriale în timp real pentru o analiză bazată pe cloud.
Conform studiului pe piaţa IoT efectuat de ON World, vânzările anuale de noduri senzoriale wireless vor atinge 2,5 miliarde de unităţi până în 2021 şi până la 680 milioane în acest an.

Tehnologiile wireless cu rază mică de acţiune, precum ZigBee®, Thread, Bluetooth® şi Wi-Fi® vor conecta majoritatea acestor noduri la cloud.
Kiturile de dezvoltare uşor de utilizat, all-inclusive, precum Thunderboard Sense şi Thunderboard React, simplifică pentru dezvoltatorii cu diferite nivele de calificare, crearea de produse de detecţie wireless conectate la cloud, precum produse pentru uz casnic, pentru birouri, oraşe inteligente, reţele inteligente, transport, agricultură şi urmărirea activelor.
Cel mai recent membru al familiei de kituri de dezvoltare Thunderboard de la Silicon Labs, Thunderboard Sense simplifică proiectarea IoT, oferind tehnologii de detecţie, procesare şi conectivitate necesare pentru conectare la cloud a nodurilor senzoriale alimentate de la baterii.
Senzorii onboard măsoară date precum mişcare, lumină şi condiţii de mediu şi apoi transmit aceste date wireless către cloud. O aplicaţie mobilă intuitivă Android sau iOS afişează datele pe dispozitivul mobil al dezvoltatorului, pentru agregarea datelor şi analiză în cloud.

Silicon Labs   |   www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu