Două noi plăci de dezvoltare PIC32 Curiosity de la Microchip

by donpedro

MC1349---PIC32MX470---Curiosity-Dev-Board-(hi)Microchip a anunţat lansarea a două noi plăci de prototipare rapidă economice pentru aplicaţii pe 32 de biţi. Plăcile Curiosity PIC32MX şi PIC32MZ includ un depanator programator integrat şi sunt complet încorporate în mediul de dezvoltare integrat MPLAB® X IDE de la Microchip.
Plăcile au fost proiectate pentru dezvoltare de aplicaţii pe 32 de biţi şi sunt caracterizate de o plajă largă de periferice, precum interfeţe cu utilizatorul şi opţiuni de extensie, inclusiv doi conectori de interfaţare mikroBUS™ click pentru a suporta peste 180 de plăci MikroElectronika click™.
Ambele plăci oferă un bogat set de caracteristici la un preţ accesibil şi sunt proiectate pentru a fi conectate şi utilizate imediat după scoaterea din cutie. Clienţii pot rula exemple de proiecte fără a scrie vreun program.
MC1349---PIC32MZ---Curiosity-Dev-Board-(hi)Placa de dezvoltare PIC32MZ EF dispune de un microcontroler PIC32 la 200MHz (MCU) cu un modul Wi-Fi® integrat, fiind ideală pentru dezvoltarea de aplicaţii de conectivitate şi Internetul Lucru­rilor (IoT). Placa de dezvoltare PIC32MX470 dispune de un MCU de 120MHz şi a fost proiectat pentru aplicaţii audio, Bluetooth® şi altele de acest tip. Suplimentar, ambele plăci au conectori USB ce pot fi utilizaţi pentru dezvoltarea de aplicaţii de dispozitive sau gazde USB.
Plăcile sunt complet integrate în mediul Microchip MPLAB X IDE, precum şi în premiatul cadru de lucru pentru dezvoltare de software, MPLAB® Harmony. MPLAB Harmony este o platformă de dezvoltare de firmware integrată pentru microcontrolerele PIC32. Aceasta dă utilizatorilor acces la o varietate de biblioteci de perife­rice, capabilităţi RTOS, middleware, drivere şi servicii de sistem.
www.microchip.com/PIC32MZ447 sau
www.microchip.com/PIC32MX8663

 

Microchip Technology | www.microchip.com
Sigla-Microchip

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu