Centrul de Electronică

by donpedro

Aurocon_EA1016_StireGĂSEŞTI – Rapid
Cauți rapid, compari şi selectezi produsul potrivit pentru aplicația ta. Avem peste 250.000 de componente electronice de la mărci renumite în domeniu, disponibile pe stoc, împreună cu o gamă completă de accesorii, iar lunar ne actualizăm portofoliul cu aproximativ 5.000 de produse noi.

PROIECTEZI – Gratis
Vă oferim cele mai bune resurse online gratuite pentru proiectare, înce­pând cu DesignSpark, cea mai activă comunitate online de proiectare electronică, până la DesignSparkPCB, software-ul premiat pentru design-ul PCB-urilor disponibil gratuit. De asemenea, vă punem la dispoziție mii de modele 3D CAD gratuite.

CUMPERI – Cu un click
Prin serviciul nostru de comandă online, preţurile competitive şi disponibilitatea stocului, aveți avantajul de a vă putea planifica, plasa şi programa comanda dumneavoastră în aşa fel încât să economisiți atât timp, cât şi bani.

 

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

 

Aurocon COMPEC vă pune la dispoziţie echipamente şi accesorii care facilitează evoluţia rapidă către Internetul Lucrurilor. Mai multe detalii tehnice și de utilizare puteți găsi accesând http://ro.rsdelivers.com Comanda se poate face online (http://ro.rsdelivers.com și beneficiați de un discount de 3% indiferent de valoarea comenzii), la email compec@compec.ro sau la numărul de telefon: 021 304 62 33.

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu