Soluția completă USB 2.0 EMI & ESD

by donpedro

WE_EA0916_USB_Fig-1Aveți probleme cu zgomotul în interfața voastră USB 2.0 și nu știți cum să le rezolvați?
Avem soluția pentru voi! În majoritatea laboratoarelor EMI, veți găsi dispozitivul nostru “USB 2.0 EMC Adapter” (număr stoc: 829 999 STICK). Pentru a îmbunătăți sensibilitatea EMC, conectați acest stick la aparatul vostru în timpul testării. Acum, puteți trece aproape toate testele EMI și ESD.

Acum aveți posibilitatea de a alege:
Puteți să reproiectați schema electronică integrând configurația filtrului. Am pregătit de asemenea, un pachet special de proiectare (număr stoc 829 999 BAG) ce conține următoarele componente:
WE_EA0916_USB_Tabel-1

 

 

 

 

 

 

Alte pachete mai mici de proiectare conțin:
WE_EA0916_USB_Tabel-2

 

 

 

 

 

 

De asemenea, este disponibil un pachet de proiectare ultra mic, pentru aplicații care necesită curenți mari și protecție dublă pentru portul USB:

WE_EA0916_USB_Tabel-3

 

 

 

 

 

 

Calea inteligentă
WE_EA0916_Filtre_Fig-13Dacă nu vreți să pierdeți timp, dar vreți să economisiți mii de dolari pentru reproiectarea plăcii, puteți utiliza noul nostru dispozitiv patentat Conector USB 2.0 Tip A “WE-EPLE” (număr stoc: 849 2121).
Primul conector USB 2.0 din lume care integrează filtre EMI & ESD este complet compatibil cu standardul de conector THT USB 2.0 (de exemplu dispozi­tivul nostru cu numărul de stoc: 614 004 160 21). Tot ce aveți de făcut este să înlocuiți mufa voastră existentă cu conectorul nostru USB 2.0 EPLE și astfel, veți trece testul EMI din laborator.

Conectorul WE-USBH USB-A EPLE

• Micșorează dimensiunea PCB-ului & reduce zgomotul!
• Cod de comandă: 849 2121
• Primul conector USB pin compatibil complet integrat
• Protecție ESD (Flow Thru) <10V @ 15kV
• Suprimarea zgomotului pe linia de date 90Ω @ 100MHz
• Suprimarea zgomotului pe linia VCC >40dB @ 1MHz ~ 1GHz
• Caracteristicile filtrelor specificate
• USB 2.0 testat & aprobat
• Aceeași dimensiune ca produsul cu numărul de stoc: 614 004 160 21

Caracteristici electrice

WE_EA0916_Filtre_Fig-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Würth Elektronik   |   www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu