Profile reduse la transformatoare flyback

by donpedro
WE_EA0916_Trafo

Noile transformatoare flyback pentru modelele de referință LT8303 și LT8304. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

În parteneriat cu Linear Technology, Wurth Electronics Midcom lansează noile transformatoare flyback (transformatoare de linie) pentru modelele de referință LT8303 și LT8304. LT8303 necesită o tensiune de intrare în gama 5.5V … 100V și poate livra până la 5W putere de ieșire izolată, în timp ce LT8304 necesită o tensiune de intrare în gama 3V … 100V și poate livra până la 24W putere de ieșire izolată.
Aceste transformatoare flyback ușor de manevrat, de mică putere – MID-ILTFLY – dispun de profile reduse, inductanță mică de scurgere și excelente performanțe EMI.

Noile transformatoare flyback sunt foarte potrivite pentru surse de alimentare izolate în aplicații telecom, medicale, auxiliare/menaj și industriale.

Pentru mai multe informații despre familia de transformatoare, accesați www.we-online.com/MID-ILTFLY
Accesați link-ul www.we-online.com/midcom dacă doriți mostre gratuite.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu