Dispozitive de Monitorizare Gaz

by donpedro

Aurocon_nEA_2_Fig-5Măsurile de protecție ale angajaților au ca scop desfășurarea activității acestora în condiții de eficacitate și siguranță. Există zone periculoase și spații închise în care angajații pot avea sau pot lucra în medii cu un risc ridicat de accidentare, care să le afecteze securitatea sau sănătatea.

Așadar pentru protecția personalului care lucrează în diverse medii, precum rețelele de gaz, apă, construcții, turnătorii sau prelucrări petrochimice este ideal de utilizat un dispozitiv pentru monitorizarea diferitelor gaze.

Aurocon_nEA_2_Fig-4Având o formă compactă, dar și ușor de utilizat, dispozitivul de monitorizare de la Crowcon este disponibil pentru diferite gaze, de exemplu oxigen (Nr. Stoc RS 708-7742), hidrogen sulfurat (Nr. Stoc RS 708-7751) și monoxid carbon (Nr. Stoc RS 708-7754). Acestea au o alarmă puternică, vizuală cu LED-uri (roșu/albastru), combinată cu sounderul de 95dBA și alarmă vibrantă. Aurocon_nEA_2_Fig-1Astfel, furnizează deținătorului o avertizare eficientă asupra pericolului expus. Carcasa acestora este din policarbonat cu acoperire elastomer pentru rezistență la impact și durabilitate în diverse medii industriale.

Acestea sunt ușor de utilizat având o operare simplă cu un singur buton și ecran mare indicând fiecare concentrație, dar și starea operațională.

De asemenea, se poate obține un istoric al evenimentelor înregistrate periodic acesta putând fi consultat ulterior pe un PC (de exemplu: Nr. Stoc RS 495-0202) cu Windows, cu grafice sau tabele de date.

Aurocon_nEA_2_Fig-3Aceste dispozitive pot fi utilizate și în medii periculoase înainte de a se face intrarea personalului pentru monitorizarea condițiilor, determinând astfel o avertizare anticipată.

Mai multe detalii tehnice și de utilizare puteți găsi accesând http://ro.rsdelivers.com/
Comanda se poate face online (http://ro.rsdelivers.com/ și veți beneficia de un discount de 3% indiferent de valoarea comenzii), email compec@compec.ro sau telefonic 021 304 62 33.

Mihai Priboianu
Aurocon COMPEC SRL
COMPEC-lOGO

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu