Murata lansează modulul LoRa independent, economic, ultra-compact

by donpedro

MUR388-CMWX1ZZABZ_PR_Rev3.1Murata a anunţat lansarea unui modul wireless compact, economic, de joasă putere (LPWAN) ce suportă protocol wireless de rază lungă de acţiune LoRaWAN. Acest modul compact independent măsoară numai 12,5 mm × 11,6 mm × 1,76 mm, este construit într-o capsulă ecranată metalic şi conţine un transceiver wireless de spectru larg Semtech SX1276 şi un microcontroler (MCU) ARM Cortex M0+ 32 biţi, STMicro STM32L0. TCXO integrat, cu caracteristici de derivă termică robuste, oferă o sursă de ceas precisă pentru transceiverul RF.

Comunicaţia cu modulul poate fi realizată prin interfeţele periferice UART, SPI, sau I2C. Convertorul A/D şi până la 18 intrări / ieşiri de uz general (GPIO) oferă suficientă flexibilitate pentru conectarea de senzori, comutatoare şi LED-uri de stare, iar modulul este alimentat de la o sursă de tensiune în plaja de la 2,2 la 3,6 VDC. Modulul Murata CMWX1ZZABZ-078 dispune de o pre-certificare la normele radio pentru operare în spectrul industrial, ştiinţific şi medical (ISM) 868 şi 915 MHz în majoritatea regiunilor geografice ale lumii.

Puterea de ieşire normală este de +14 dBm, dar funcţia de creştere PA poate fi selectată pentru a creşte ieşirea RF până la +20dBm pentru aplicaţiile cu rază mare de acţiune sau pentru acelea în care dispozitivul final este situat în interior, într-un loc cu semnal slab.

Aplicaţiile tipice pentru acest modul includ măsurare inteligentă, dispozitive purtabile, urmărire, M2M şi noduri pentru IoT.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu