Würth Elektronik eiSos a fost sponsorul festivalului Electromagnetic Field 2016

by donpedro

WE_EA0716_Components_TComponente integrate în ecusonul electronic multifuncțional al festivalului!
Würth Elektronik eiSos, lider European în producția de componente electronice și electromecanice, a fost sponsorul festivalului Electromagnetic Field desfășurat în Guildford, localitate situată la sud-vest de Londra.
La festivalul organizat luna trecută (5 – 7 August) au participat specialiști din domenii extrem de variate, de la pasionați de electronică și tehnologii noi până la inventatori. Würth Elektronik eiSos, sponsor de ecuson, a contribuit cu diverse componente pasive pentru crearea legendarului ecuson electronic al festivalului – TiLDA. Fiecare participant la festival a primit câte un ecuson electronic gratuit ce conținea un microcontroler programabil cu display și interfață WiFi.

WE_EA0716_Components-1

Condensatoare ceramice (WCAP-CSGP) de la Würth Elektronik eiSos, sponsor al festivalului Electromagnetic Field 2016. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

WE_EA0716_Components-2

LED-uri (WL-SMCW) de la Würth Elektronik eiSos, sponsor al festivalului Electromagnetic Field 2016. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Pentru crearea ecusonului TiLDA, Würth Elektronik eiSos a participat alături de alți sponsori importanți ai festivalului, precum STMicroelectronics și Texas Instruments.

Programul ecusonului TiLDA rulează în Python, iar detaliile software-ului preinstalat au fost prezentate la începutul festivalului, funcționalitățile acestuia fiind similare celor de la evenimentul trecut – Electromagnetic Field 2014.

Încă de acum 2 ani, era posibil să vezi online programul de lucru, prezentările festivalului și să fii informat despre toate evenimentele. Dispozitivul conține un circuit intern capabil să emită o lumină intermitentă, o alarmă de ploaie și două jocuri.
Bazat foarte mult pe spiritul festivalului “hacker and maker”, TiLDA poate fi reprogramat de participanți după terminarea festivalului.

Componentele de la Würth Elektronik eiSos integrate în acest ecuson electronic au constat din LED-uri (WL-SMCW) și condensatoare ceramice (WCAP-CSGP).

Scena – hacker and maker – este extrem de inovativă, iar Würth Elektronik fiind o companie creatoare de tehnologie, salută cu entuziasm soluțiile tehnice creative; suntem încântați să fim unul dintre sponsorii ecusonului pentru acest eveniment. Cine știe, poate că vor exista în viitor și dezvoltatori Würth Elektronik care vor creea diverse aplicații non-profit pentru acest festival. Urăm pasionaților de noi tehnologii un moment fantastic!” a declarat la des­chiderea evenimentului dl. Benjamin Benchimol, Director pentru Divizia Strategică din cadrul Würth Elektronik eiSos.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu