CODICO prezintă soluțiile integrate de la DIGI: Connected i.MX6 SOM și SBC

by donpedro

CODICO_EA0716_Digi_ConnectCore-6_CC6-SBC-SOM_TCu o viteză a procesorului de până la 1.2GHz, pin-compatibilă și disponibilă în diverse variante ale nucleului – dual-/dual lite-/quad, ConnectCore 6 reprezintă o adevărată platformă profesională a viitorului, oferind performanțe scalabile pentru produse cu ciclu de viață foarte lung. Platforma integrează comunicație wireless cu conectivitate wireless pre-certificată 802.11a/b/g/n și Bluetooth 4.0, inclusiv conectivitate Bluetooth Low Energy.

Soluția ConnectCore 6 SoM (System-on-Module)
Profilul mic și capsula SMT a sistemului ConnectCore 6 permit o integrare flexibilă și o reducere foarte mare a riscului în procesul de proiectare a soluțiilor care necesită o eficientizare a costurilor și obținerii unui factor de formă fiabil, dispunând de capabilități de optimizare a căldurii disipate chiar și pentru cele mai provocatoare configurații ale sistemului precum o soluție cu patru nuclee.

ConnectCore 6 SBC (Single Board Computer)
Platforma ConnectCore 6 SBC reprezintă o soluție compactă și versatilă a unui sistem standard SBC (SBC – computer configurat pe o singură placă) dispunând de un factor de formă Pico-ITX.
Aceasta oferă o reducere importantă a timpului necesar lansării pe piață prin eliminarea virtuală a riscului tradițional, a efortului și complexității proiectării unei plăci personalizate fără să sacrifice flexibilitatea sau capabilitățile sistemului.
Varianta SoM a soluției ConnectCore 6 oferă o platformă SBC comună cu performanțe scalabile, Bluetooth 4.0 pre-certificat și integrare Wi-Fi, modul XBee RF și opțiuni de conectivitate celulară, suport Gigabit Ethernet, suport audio și opțiuni multi display/cameră, posibilități de stocare externă, conectori de extensie și funcționare sigură în medii dificile.

CODICO_EA0716_Digi_ConnectCore-6_CC6-Development-KitConnectCore pentru i.MX6UL
Bazat pe procesorul de aplicații i.MX6UL de la NXP, ConnectCore 6UL este un motor de comunicație inteligent care se potrivește perfect aplicațiilor industriale securizate din ziua de azi ce necesită utilizarea de dispozitive conectate și dimensiuni reduse ale capsulei (29 × 29mm).
Acesta integrează dual-Ethernet și dual-band Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) pre-certificată cu conectivitate Bluetooth 4.1.
Securitatea unui dispozitiv embedded creează aspecte critice în timpul proiectării datorită numărului în creștere al aplicațiilor conectate IoT; ConnectCore pentru i.MX6UL elimină barierele de implementare prin livrarea unei platforme complet integrate și securizate dispunând în același timp de suport Linux complet.
Digi oferă suport hardware și software complet clienților săi pentru a-i asigura de o lansare rapidă pe piață a produselor lor fără să întâmpine riscurile tradiționale ale proiectării. Oferind clienților acces complet la codul sursă, cinci ani de garanție, suport tehnic la nivel global și asigurarea disponibilității produselor pe termen lung, Digi este un partener puternic pentru succesul aplicațiilor tale.
Pentru mai multe informații despre produsele Digi International accesați pagina distribuitorului CODICO, www.codico.com

Pentru mai multe detalii, contactați Gabriel Neagu la numărul de telefon: 0318 05 9955.

CODICO_EA0716_LOGO_CODICOCODICO
www.codico.com
Digi International
www.digi.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu