NXP prezintă experienţe multi-senzoriale cu i.MX 8 Multisensory la FTF 2016

by donpedro

36149-AUT-iMX-Retail_FNXP Semiconductors a început să utilizeze potenţialul interfeţelor interactive şi sigure, conduse de procesoare de aplicaţie i.MX 8 de nouă generaţie. NXP a lansat de asemenea un kit de activare multi-senzorial (MEK) bazat pe i.MX 8, o familie de procesoare multi-senzoriale care promite să transforme interacţiunile de zi cu zi prin interfeţe avansate multimedia şi de afişare pe aplicaţii solicitante de calcul şi media-intensive.

Noul kit de activare multi-senzorial i.MX 8 combină familia de procesoare cea mai scalabilă din industrie cu un înalt nivel al securităţii şi un randament energetic excepţional. Este caracterizat de o partiţionare a sistemului cu scopul de a face mai uşor pentru dezvoltatori să se concentreze pe aplicaţii inovative, cu rezultate definite software şi securitate definită hardware pentru siguranţă şi intimitate în diverse aplicaţii critice, incluzând aici vehicule conectate, echipamente medicale sau industriale conectate, precum şi unelte. Cu ajutorul arhitecturii inteligente i.MX 8, datele pot fi accesibile şi extrase în siguranţă cu informaţii importante, valoroase pentru consumatori şi afacere.

Experienţe multi-senzoriale cu orice obiect sau suprafaţă

i.MX 8 este proiectat pentru a îmbunătăţi interactivitatea utilizând un motor media puternic. Este caracterizat de performanţe grafice şi video 4K ce pot fi implementate pe majoritatea suprafeţelor sau obiectelor ce pot beneficia de experienţe bazate pe realitate virtuală sau augmentată. Tehnologia deschide oportunităţi de dezvoltare de interacţiuni om-maşină precum robotică şi detecţie vizuală, drone pentru familie sau business, precum şi dispozitive purtabile ce pot realiza scanare cu eficienţă şi automatizare modernă.

Interacţiuni private şi personalizate

Arhitectura inteligentă i.MX 8 realizează un echilibru între accesibilitate şi un înalt nivel de siguranţă şi securitate. Proiectat încă de la început pentru securitate avansată, arhitectura prezintă o separare a platformei hardware de software, precum şi opţiuni cheie de recuperare.

Accesibilitate şi siguranţă pentru aplicaţii critice

i.MX 8 comandă dispozitive avansate multi-senzoriale pentru control intuitiv al gesturilor, recunoaştere de voce, recunoaştere text vorbit şi accelerare audio. În aplicaţii critice precum îngrijirea sănătăţii sau implementări industriale precum vehicule conectate, tehnologia i.MX 8 configurează experienţa sa pentru a se potrivi unor personalităţi digitale. De exemplu, în cazul unor maşini conectate, informaţia cheie privind conducerea este configurată şi prezentată în multiple dispozitive de afişare, de la sisteme de informare şi divertisment, la instrumente şi dispozitive avansate de afişare, personalizând confortul cu configurare scaune, volum muzică şi conectivitate dispozitive.

NXP Semiconductors
www.nxp.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu