Câștigați un starter kit PIC32 Ethernet de la Microchip

by donpedro

90674-NMC-CompGround-DM320004-2-PIC32-Ethernet-Starter-KIt-IIPIC32 Ethernet Starter Kit II (DM320004-2) oferă cea mai ușoară și ieftină metodă pentru a experimenta dezvoltare de Ethernet 10/100 cu ajutorul microcontrolerelor PIC32. În combinație cu software-ul gratuit de la Microchip – TCP/IP –  acest kit vă oferă șansa să porniți proiectul vostru în cel mai scurt timp. Microcontrolerul PIC32 dispune de periferie CAN 2 0b și USB host/device/OTG. Kit-ul dispune de un soclu care poate găzdui diverse transceivere Ethernet 10/100 (RJ-45) pentru plăci fiică PHY destinate prototipării și dezvoltării.

Acest kit de evaluare include placa de dezvoltare PIC32 Ethernet Starter Kit II, placa fiică LAN8740 PHY, un cablu patch Ethernet și două cabluri USB (Standard-A la Micro-B și Standard A la Mini-B). Placa dispune de un port Mini-B USB pentru depanare, un port USB Standard-A pentru gazda embedded și un port Micro-AB USB Host/Device/OTG.

Starter kit-ul este încărcat în prealabil cu software-ul demonstrativ pentru utilizator pentru a explora caracteristicile PIC32. De asemenea, kit-ul se poate extinde printr-o interfață de expansiune modulară, care permite utilizatorului să extindă funcționalitatea sa. Starter kit-ul dispune, de asemenea, de circuitele necesare pentru depanare și programare totală.

Pentru a avea șansa de a câștiga un Starter Kit PIC32 Ethernet, accesați link-ul:  http://www.microchip-comps.com/eazi-pic32-0816

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu