Câștigați o platformă de dezvoltare PICDEM Lab II de la Microchip!

by donpedro

Microchip_EAH0216_ConcursÎn centrul său, o suprafață mare de prototipare permite utilizatorilor să experimenteze cu ușurință diferite valori și configurații de componente analogice pentru optimizarea sistemului. O mulțime de conectori externi permit soluții personalizate de extensie, în timp ce biblioteca de note de aplicații și de laborator vă îmbogățește experiența în dezvoltare. Placa PICDEM Lab II este, de asemenea, complet compatibilă cu ultimile dezvoltări Microchip de software.

Caracteristici:
• Suportă toate MCU PIC pe 8-biți cu 6 până la 40 pini
• Programarea header-relor și conexiunilor de alimentare pentru toate soclurile MCU-rilor
• Trei surse de putere independente
• 5V, 3.3V și tensiune variabilă (1.5-4.5V)
• Suprafață mare de prototipare pentru conectarea senzorilor și a componentelor analogice
• Conexiuni externe pentru comunicații industriale standard și interfețe de extensie
• Laborator hardware și documentație pentru patru aplicații de laborator incluse în kit
• Interfețe Low Energy RS232 și Bluetooth®

Placa de dezvoltare originală PICDEM Lab a rămas una dintre cele mai populare unelte de dezvoltare pentru microcontrolerele PIC de când a fost ea lansată pe piață. Microchip a păstrat acest concept și la extins pentru a corespunde dezvoltărilor embedded ale secolului 21. Placa de dezvoltare PICDEM Lab II suportă orice microcontroler PIC pe 8-biți (capsule cu 6-, 8-, 14-, 18-, 20-, 28- și 40-pini) și oferă o suprafață extinsă de conexiuni pentru programare, I/O, componente analogice și interfețe de comunicație.
Placa de dezvoltare PICDEM Lab II reprezintă o resursă valoroasă pentru ingineri cu specializări diferite, de la proiectanți de sisteme analogice interesați să exploreze puterea și flexibilitatea sistemelor bazate pe microcontrolere până la profesori de inginerie care caută unelte relevante și flexibile de predare pe care le pot adăuga la curricula lor.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PICDEM Lab II de la Microchip, vizitați pagina:
http://www.microchip-comps.com/ehobby-picdemlab2july16
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu