Vicor a lansat 4 noi produse DCM în capsulă VIA

by donpedro

VIADCM_chassis_TVicor a lansat 4 convertoare suplimentare DC-DC implementate în versiunile rezistente cu montare pe şasiu ale familiei sale DCM™ de convertoare DC-DC stabilizate, izolate. Aceste noi produse extind familia prin adăugarea a două componente cu tensiunea nominală de 270V şi două cu tensiunea nominală de 28V. (tabel 1)

Aplicaţii
DCM-urile sunt utilizate uzual pe pieţele industriale şi de control al proceselor, putere distribuită, ATE, comunicaţii, apărare / aerospaţial, echipamente de fabricaţie semiconductoare (SME) şi transport.

Ce este unic?
Familia DCM oferă cele mai ridicate densităţi de putere într-o amprentă mai mică decât a competitorilor.

Ce oferă familia DCM de la Vicor?
DCM în capsulă VIA este un convertor DC-DC stabilizat, izolat, operând într-o plajă largă de intrare nesta­bilizată, pentru a genera o ieşire stabilizată şi izolată. Cu topologia sa ZVS (zero-voltage switching) de înaltă frecvenţă, convertorul DCM furni­zează un randament ridicat în plaja liniei de intrare. DCM oferă stabili­zarea tensiunii de ieşire şi oferă o interfaţă de control cu referinţă secundară pentru operaţii de potrivire, activare şi operaţii de detecţie de la distanţă.
Convertoarele DCM şi celelalte produse DC-DC suportă o distribuţie eficientă a puterii, furnizând per­for­manţe ale sistemului de putere superioare şi conectivitate de la o varietate de surse de putere nestabilizate la puncte de sarcină.

 

Tensiune

nominală

Domeniul tensiunii

de intrare

Tensiune de ieşire
5 V 12 V 15 V 24 V 28 V 48 V
300 V 200 – 420 V 400 W 600 W 500 W
270 V 160 – 420 V 500 W 500 W
28 V 16 – 50 V 180 W 320 W 320 W 320 W 320 W

Tabel 1. Familia DCM de la Vicor – cu verde sunt produsele noi
Mai multe despre aceste produse: www.vicorpower.com/new-products/dcm

Vicor Corporation
www.vicorpower.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu