Manevrare ușoară a cablurilor de la prize

by donpedro
WE_EA0616_Pluged-1

Blocuri Terminale orizontale și verticale.

Direct la producția de serie
Cu un pas de 5.0 mm, versiunea conectabilă a seriei WR-TBL permite conectarea cablurilor cu secțiuni transversale de la 24 la 12 AWG (0.205 la 3.32 mm2). Mai mult, acestea se disting printr-o capaci­tate purtătoare de curent de 14A (UL) și 16A (VDE), precum și printr-o tensiune de lucru de 300VAC (conform UL) și respectiv 250V (VDE). O altă caracteristică foarte utilă pentru dezvoltare este oferită de contactele sale solide.
Dar sunt la fel de potrivite și pentru producția de serie. La cererea clientului, este disponibilă codificarea pentru producția de serie – stânga (bej, 691 399 900 004S) și dreapta (negru, 691 399 902 104) – pentru a restricționa direcția de conectare. În plus, WE Service Plus se angajează să codifice cantități mici de până la 500 de unități din stoc în termen de patru zile.

Mai mult decât atât, blocurile terminale oferă un avantaj esențial pentru a fi utilizate în producția de serie: Seria completă de componente vine, cu livrare ex works, având testarea la inflamabilitate (glow-wire test) la 850°C și, prin urmare, pot fi utilizate în aparatele de uz casnic, care nu sunt exploatate sub supraveghere. Și acest lucru nu înseamnă că include doar mașinile de spălat rufe, mașini complet automate de cafea etc.

WE_EA0616_Pluged-2

Codificarea prin culori pentru producția de serie este disponibilă: stânga (bej, 691 399 900 004S) și dreapta (negru, 691 399 902 104) Sursa imaginilor: Würth Elektronik eiSos

Conform IEC 60335-1, acest lucru se referă la toate aplicațiile electrice, adică, de asemenea, controlere pentru rulouri, sisteme de încălzire, lifturi sau parcări subterane. Pentru toate aceste aplicații nesupravegheate, în care curge un curent mai mare de 0.2A, utilizarea de componente testate la inflamabilitate este obligatorie pentru a proteja consumatorii împotriva incendiilor în cazul unei defecțiuni electrice, în absența lor.

Inflamabilitatea testată la 850°C
Trei standarde IEC definesc compatibilitatea cu IEC 60335-1: Metoda de încercare glow-wire GWT (IEC 60695-2-11), indicele de inflamabilitate al materialului GWFI (IEC 60695-2-12) și temperatura de aprindere a materialului GWIT (IEC 60695-2-13). În conformitate cu abordarea definită în IEC 60695-2-10, o buclă de sârmă pentru testare glow-wire este încălzită la temperaturi de la 500°C la 960°C). Specimenul (GWT) sau materialul de bază într-o grosime definită de la 0.1 până la 6 mm (GWFI și GWIT) este apoi menținut timp de 30 de secunde aproape de sârma încălzită. Sub specimen există o foaie de hârtie fină, care nu trebuie să se aprindă (GWT și GWFI).

În cazul în care nu există flăcări sau aprindere mocnită sau flăcările sau aprinderea mocnită se sting în termen de 30 de secunde după îndepărtarea buclei de încălzire, iar hârtia subțire nu se aprinde, atunci testul GWT este trecut. În cazul în care eșantionul nu este complet consumat, GWFI este, de asemenea, testat pozitiv. Testul GWIT este trecut în cazul în care nu există nicio aprindere sau flăcăra se stinge în termen de 5 secunde înainte sau după îndepărtarea sârmei de încălzire și specimenul nu a fost complet consumat.
Blocurile terminale din seriile 3857 și 3867 sunt singurele din familia WR-TBL, care sunt testate glow-wire la 850°C. Würth Elektronik eiSos va furniza clientului documentația de testare corespunzătoare, la cerere.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu