Compania Qt lansează Suita Automotive v1.0

by donpedro

DQ191_Image_1_HRES_TCu experienţă în furnizarea de software UI auto către peste 20 de clienţi din industria auto, cele trei companii văd o oportunitate pentru a aduce inovaţia şi eficienţa către industrie. Prin crearea unor suite de componente şi unelte specifice auto, industria va realiza costuri de dezvoltare semnificativ mai reduse şi timpi de lansare pe piaţă mai mici.
Suita Qt Automotive îi eliberează pe proiectanţi şi ingineri de sarcinile uzuale pentru a se concentra pe construirea de experienţe digitale de înaltă calitate cu timpi de lansare pe piaţă optimizaţi.
Platforma Qt, fiind larg utilizată în mai mult de 70 de industrii, este o platformă standard naturală pentru o serie întreagă de inovaţii. Compania Qt dezvoltă şi livrează framework de dezvoltare sub licenţe comerciale şi open source. Framework-ul Qt îşi are rădăcinile în open source. Unul dintre avantajele cheie de a fi sursă deschisă este acela al ecosistemului extins de dezvoltatori şi parteneri. Qt va furniza atât tehnologie, cât şi servicii pentru industria auto.
Astăzi, industria auto necesită o platformă pe care produsele pot fi construite rapid, care furnizează un lanţ neîntrerupt de unelte, de la prototipare la producţie, pentru a permite dezvoltare, implementare, depanare şi testare incredibil de rapide.
Pentru suita Qt Automotive, fiind o platformă încrucişată, nu înseamnă numai flexibilitate în alegerea sistemului de operare ţintă. Aplicaţiile Qt construite şi rulate pe sisteme desktop, permit ca echipele de proiectare şi dezvoltare să fie productive deja, înainte ca hardware-ul ţintă să devină larg disponibil.
Programul Qt poate fi de asemenea reutilizat pentru aplicaţii mobile companion, reducând costul de dezvoltare şi oferind o experienţă mai consistentă asupra plăcii.

Qt Company
http://qt.io

Pelagicore
www.pelagicore.com

KDAB
www.kdab.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu