Sesiuni mai lungi de monitorizare pentru înregistratoarele de temperatură fără a compromite viteza de eşantionare a datelor

by donpedro

DS1925_image_SMonitorizarea în sesiuni cu durată mai mare a lanţului rece şi a altor produse sau procese sensibile la temperatură este acum posibilă cu ajutorul înregistratorului de date DS1925 iButton® de la Maxim Integrated Products, Inc.

Produsele sau procesele sensibile la temperatură pot fi afectate când sunt expuse la temperaturi prea mari sau prea mici. Anterior, companiile puteau primi numai 16KB de date pentru fiecare sesiune de monitorizare a temperaturii critice, adesea fiind nevoie de reduce numărul de date achiziţionate. Cu o memorie de înregistrare de 122KB, DS1925 oferă sesiuni de monitorizare mai lungi comparativ cu alte produse de înregistrare a datelor, menţinând viteza de eşantionare dorită.

DS1925 furnizează o precizie ridicată pe o gamă largă de temperaturi, putând determina şi durata de viaţă a bateriei. Dispozitivul reţine măsurările, chiar dacă bateria se consumă înainte de înlocuirea dispozitivului de înregistrare. În vreme ce alte dispozitive de înregistrare a temperaturii dispun de carcasă din plastic, carcasa DS1925 este realizată din oţel inoxidabil, pentru a rezista în medii şi în condiţii dure. DS1925 este ideal pentru înregistrarea temperaturii în aplicaţii cu lanţ rece, farmaceutice, medicale, bio-ştiinţă şi siguranţa alimentelor.

Mai multe informaţii despre DS1925 găsiţi la adresa: http://bit.ly/DS1925.

Avantaje cheie

  • Capacitate de stocare mai mare: 122KB faţă de 16KB
  • Precizie mai bună pe un domeniu de temperatură mai mare: ±0,5°C (-40°C .. +85°C)
  • Construcţie mai solidă: oţel inoxidabil comparativ cu plastic
  • Dimensiune mai mică: 17,35 mm × 5,89 mm

Sunt disponibile kituri de evaluare cu hardware, software, cod sursă, accesorii şi soluţii de referinţă.

Maxim Integrated
www.maximintegrated.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu