NXP extinde suportul pentru piaţa plăţilor electronice cu o soluţie de citire POS certificată

by donpedro

Point-of-Sale-POS-Reader-Solution_SNXP Semiconductors îşi extinde suportul pentru piaţa plăţilor electronice prin lansarea unei soluţii de platformă de citire POS, SLN-POS-RDR, pentru a permite clienţilor să dezvolte şi lanseze rapid pe piaţă sisteme de plată sigure, cu şi fără contact. Piaţa plăţilor electronice, în rapidă evoluţie, introduce noi şi inovativi factori de formă, cazuri de utilizare şi nivele de integrare pentru cele mai recente dispozitive de plată. Ca rezultat, apar din mai multe surse, tehnici de plată mai sigure şi mai uşor de utilizat – de la lideri de piaţă la start up-uri, precum şi noi intraţi de la companii care oferă servicii către retaileri, care uzual nu au oferit servicii de plată. Prin furnizarea unei platforme soluţie de citire POS dovedită şi certificată, NXP oferă proiectanţilor posibilitatea să înceapă rapid dezvoltarea şi să se concentreze mai mult pe inovaţie.

De la telecomenzi TV şi decodoare în dispozitive conectate pentru case inteligente, până la sisteme de plată în restaurante şi în mediul de retail inteligent, soluţia de citire POS aspiră la capabilităţi de plată fără contact şi adoptarea încă de la început în implementări de masă.

Platforma propusă este prima care beneficiază şi combină circuitul cititor de card cu contact de la NXP (TDA8035HN) şi o soluţie de citire fără contact de mare putere NFC (PN5180) din portofoliul moştenit al NXP cu un microcontroler sigur Kinetis (K81). Soluţia va fi certificată PCI 4.1 ca dispozitiv de intrare PIN (PED), iar pachetele cu contact şi fără contact vor fi pre-certificate EMVCo. Cu scopul de a asigura suport nevoilor dezvoltatorilor, platforma va fi pre-asamblată şi testată la nivel de producţie.

Ca rezultat al acestei integrări strânse, soluţia simplifică procesele de certificare şi dezvoltare ale clienţilor prin integrarea specificaţiilor PCI şi EMVCo. Clienţii sunt ajutaţi să economisească sute de mii de dolari din costurile de dezvoltare şi certificare, reducând luni din timpul până la lansarea pe piaţă, precum şi riscul legat de eşecul certificării.

NXP Semiconductors
www.nxp.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu