Reţeaua de Soluţii de Proiectare de la Altera conectează clienţii cu experţii pentru a stimula inovaţia

by donpedro

ALT108-DSNpress_largeAltera, acum parte a Corporaţiei Intel, a anunţat lansarea Reţelei sale de Soluţii de Proiectare DSN (Design Solutions Network), un ecosistem global ce se doreşte să unifice o reţea robustă de companii de servicii de proiectare, IP, plăci şi COTS (commercial-off-the-shelf) într-un singur program. Programul DSN ajută clienţii să accele­reze inovarea produselor prin conectarea lor cu membrii ce oferă produse sau servicii de proiectare utilizând dispozitive Altera CPLD, FPGA, SoC şi Enpirion® (www.altera.com/dsn).
Altera oferă membrilor DSN acces direct la cele mai recente unelte de dezvoltare, software, IP şi suport tehnic pentru a accelera proiectarea şi dezvoltarea de produse. Pentru a asigura capabilitatea tehnică, membri trebuie să urmeze o pregătire completă şi să-şi demonstreze abilitatea de a furniza suport de înaltă calitate clienţilor.
Programul DSN va consta dintr-o reţea extinsă de 180 de companii din mai mult de 55 de ţări, ce pot fi accesate dintr-un singur website unificat, îmbunătăţind astfel experienţa clienţilor.
Aceştia pot intra în legătură cu membri DSN mai rapid şi cu mai mare încredere pentru a-şi atinge obiectivele:
• Acces la experienţă tehnică asupra produselor şi pieţelor Altera
• Utilizarea de soluţii off-the-shelf IP, plăci, module şi COTS
• Avantajul unei prototipări rapide, conformitate şi servicii de fabricare
• Beneficierea suportului pe ciclu de viaţă excepţional de la Altera: minim 15 ani pentru dispozitivele Altera CPLD, FPGA, SoC şi Enpirion.

Intel Corporation
www.intel.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu