LEM răspunde cerinţelor pentru senzori inteligenţi precişi şi simplu de instalat pentru Internetul Energiei (Oraşe Inteligente)

by donpedro

ATO_open_close_ART_backgroundhiLEM a dezvoltat senzorul de curent “ART” Rogowski pentru a măsura curenţi de până la 10000ACA şi dincolo de această valoare. ART atinge precizii conform IEC 61869 Clasă 1 fără necesitatea de componente externe, precum rezistenţe şi potenţiometre. Suplimentar, ART beneficiază de tehnologia “Perfect Loop” (buclă de reacţie perfectă) în care o bobină tip clemă, unic patentată, elimină imprecizia cauzată de sensibilitatea la poziţia conductorului în buclă, oferind de asemenea şi o închidere inovativă, robustă şi rapidă “Twist and Click”.
Este de asemenea oferit ca standard un ecran intern de protecţie împotriva câmpurilor externe, îmbunătăţind precizia şi optimizând performanţa pentru măsurarea curenţilor mici.
Seria ART oferă aceeaşi uşurinţă de instalare ca şi transformatoarele cu miez divizat, dar cu avantajele de a fi mai subţire şi mai flexibil.
Oricare ar fi dimensiunea aleasă – 70, 125 şi 175mm diametrul des­chiderii – ART poate fi montat foarte rapid prin simpla prindere pe cablul de măsurat. Contactul cu cablul nu este necesar, iar ART asigură un înalt nivel de siguranţă oferind o izolaţie de tensiune ridicată (1000 V Cat III PD2).
ART permite de asemenea ca deconectarea bobinei să fie detectată prin utilizarea unui sigiliu de securitate trecut printr-un soclu special proiectat, făcându-l foarte util când este utilizat cu un dispozitiv de măsurare. El poate fi utilizat în aplicaţii ce necesită un grad de protecţie de până la IP 67.
Pentru a completa soluţiile LEM City pentru măsurarea curenţilor CA de până la 125A, LEM a creat de asemenea seria ATO de transformatoare de curent cu miez divizat în două modele mecanice, una cu o deschidere cu diametrul de 10mm şi una cu deschidere de diametru de 16mm pentru conductorul primar. Sunt disponibile 32 de modele pentru diferite domenii de curent şi tipuri de ieşiri (curent sau tensiune).
Modelele ATO cu ieşire curent furnizează un raport de 1 mA/A cu o precizie de clasă 3, în vreme ce modelele ATO cu ieşire tensiune sunt disponibile cu un raport fie de 225 sau 333mV @ IPR (curent primar nominal), cu precizie clasă 1 conform standardului IEC 61869.
Senzorii de curent – seriile ART şi ATO – au marca CE şi sunt conforme standardului IEC 61869 şi sunt acoperite, de asemenea, de garanţia LEM de 5 ani.

LEM
www.lemcity.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu