LEM a lansat traductoarele de curent cu efect Hall în buclă deschisă cu ieşiri digitale

by donpedro

Digital-transducers-PR-picturehiLEM anunţă lansarea versiunilor digitale HO şi HLSR de traductoare de curent cu efect Hall în buclă deschisă cu conversie analog/digitală (A/D) realizată de un modulator sigma-delta de pe placă, oferind un flux serial de biţi pe 1-bit. Aceste noi componente pentru măsurarea curenţilor nominali de 10, 32, 50, 80, 100, 120, 150, 200, 250 ARMS în trei design-uri mecanice diferite (PCB şi cu montare pe suprafaţă) oferă o rezoluţie de până la 12 biţi cu o lăţime de bandă de 20 kHz. Ieşirea pe un singur bit minimizează conexiunile necesare, permiţând realizarea de traductoare foarte compacte, iar ieşirea digitală permite utilizatorului să aleagă filtrul utilizat pe fluxul de biţi pentru a obţine o optimizare între rezoluţie şi timp de răspuns, în acord cu aplicaţia. Ieşirile digitale sunt de asemenea imune implicit la zgomot în medii ostile. Pentru o funcţie de transfer tipică, densitatea medie a fluxului de biţi este de 50% pentru curentul primar zero şi 10% sau 90% pentru curenţi maximi în direcţii negative sau pozi­tive. Amprenta acestor senzori este aceeaşi cu familiile de traductoare analogice HLSR şi HO.
Noile traductoare pot utiliza tensiuni de alimentare de 3,3V sau 5V, iar temperatura de operare este de la -40°C la +105°C.
Viitorii membri ai familiei, care sunt dezvoltaţi la ora actuală, vor adăuga 2 pini suplimentari, astfel încât atât ceasul, cât şi datele pot fi semnale diferenţiale care respectă standardele RS422 şi LVDS. Suplimentar, ceasul traductorului poate fi configurat ca intrare în gama 5 – 12,5MHz pentru a permite ca un singur ceas să fie utilizat în sistem.

LEM
www.lem.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu