Gama de traductoare de curent LEM LH împinge tehnologia cu efect Hall către noi limite pentru curenţi mici

by donpedro

LH_2piece_backgroundhiLEM prezintă familia de traductoare LH, o nouă gamă ce poate fi montată pe PCB, pentru măsurarea izolată, non-invazivă a curenţilor CC, CA şi pulsuri cu valori nominale de la 25A la 100A. Familia constă din trei noi modele: LH 25-NP, LH 50-P şi LH 100-P.
Aceste noi traductoare se bazează pe cea mai recentă tehnologie ASIC de la LEM, care a fost confirmată şi în cazul seriei de traductoare de curent recent lansate LF xx10. Utilizată în mod buclă închisă, ASIC bazată pe tehnologie cu efect Hall permite performanţe comparabile cu tehnologiile mai costisitoare.
LH 50-P şi LH 100-P sunt proiectate pentru valori nominale de 50 şi 100A, în vreme ce LH 25-NP este un model multi-domeniu ce poate fi configurat pentru 8, 12 sau 25A, oferind echivalentul a 3 traductoare într-unul singur.
Noua serie stabileşte noi limite, furnizând o precizie globală cu temperatura de peste 3,5 ori mai mare faţă de generaţia anterioară de traductoare cu efect Hall în buclă închisă. Precizia globală de până la 0,5% din IPN este menţinută pe întregul domeniu de temperatură de la -40°C la +85°C, cu o derivă maximă de 0,1% din IPN.
Operând de la o sursă dublă de tensiune de la ±12 la ±15V, modelele LH pot măsura curenţi de vârf de până la 2,2 ori mai mari faţă de curentul nominal primar, răspunzând rapid unui pas di/dt, cu un timp de răspuns mai mic decât 0,5µs.
Aplicaţiile industriale precum comenzi de viteză variabilă, comenzi pentru servomotoare, surse de tensiune neîntreruptibile şi în comutaţie, instalaţii cu alimentare de la baterii, surse de alimentare (în special pentru sisteme de sudură), aer condiţionat, electrocasnice, convertoare statice pentru comenzi de motoare de curent continuu, precum şi robotică integrează un număr de traductoare în continuă creştere. Acest lucru permite un înalt nivel de control şi automatizare care îmbunătăţeşte perfor­manţele şi eficienţa energetică a unei game largi de produse.
Seria LH de traductoare de curent este marcată CE şi este conformă standardului EN 50178, fiind de asemenea acoperită de garanţia de 5 ani a LEM.

LEM
www.lem.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu