Convertor CC-CC 2W cu un profil cu 50% mai redus

by donpedro

MUR374_NXE2Murata anunţă lansarea seriei de convertoare CC-CC cu montare pe suprafaţă NXE2 2W de la Murata Power Solutions. Amprenta este compatibilă cu dispozitivele similare de 1 şi 2W disponibile pe piaţă, măsurând numai 12,5 mm × 4,36 mm × 10,41 mm. Seria NXE2 furnizează o putere de ieşire mai mare în acelaşi spaţiu. Convertorul este construit utilizând tehnici complet automate într-o capsulă iLGA fără halogen, dispunând de transformator integrat. Această abordare creşte siguranţa în funcţionare a produsului şi repetabi­litatea performanţelor convertorului.
Seria conţine 4 modele cu tensiuni de intrare nominale de +5 sau +12VCC şi ieşiri de +5, +12 sau +15 VCC.
Izolaţia pe intrare şi ieşire de 3 kVDC este standard pe gamă. Ann-Marie Bayliss, product marketing manager la Murata Power Solutions declară: “Seria NXE2 reprezintă un convertor fără halogen de 2W într-o amprentă cu un profil cu 50% mai redus.”
Seria NXE2 se recomandă pentru utilizare în automatizare industrială, instrumentaţie şi echipamente de transport. Este de asemenea potrivită pentru a fi utilizată în proiecte de telecomunicaţii, wireless şi medicale, care necesită tensiune de CC izolată de joasă tensiune.
Este în aşteptare certificarea UL60950 şi siguranţa pentru domeniul medical.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu