CI SCALE-iDriver de la Power Integrations – tehnologie de comandă de înaltă siguranţă SCALE-2 pentru aplicaţii de 1200 V

by donpedro

PI-Scale-iDriverPower Integrations a lansat familia de circuite integrate drivere poartă izolate galvanic cu un singur canal pentru curenţi de ieşire de la 2,5A la 8A – curentul de ieşire cel mai ridicat din industrie fără un circuit ridicător extern. Circuitele integrate SCALE-iDriver™, optimizate pentru comanda atât a IGBT-urilor, cât şi MOSFET-urilor, sunt primele produse care introduc tehnologia de comunicaţie bidirecţională magneto-inductivă FluxLink™ de la Power Integrations în aplicaţii de comandă de 1200V. Tehnologia FluxLink elimină necesitatea de optoelectronică nesigură şi circuitele de compensare asociate, îmbunătăţind în acest fel stabilitatea operaţională şi reducând în acelaşi timp complexi­tatea sistemului. Siguranţa în funcţionare a sistemului este îmbunătăţită prin încorporarea de către noile drivere de poartă a caracteristicilor avansate de protecţie şi siguranţă specifice pentru aplicaţiile de tensiune medie şi ridicată.
CI SCALE-iDriver reduc dramatic numărul de componente pentru invertoare de până la 110kW, economisind spaţiu şi cost, crescând flexibilitatea de proiectare. Cu adăugarea unui simplu nivel ridicător, economic, este acum mult mai uşor de dezvoltat proiecte de invertoare de până la 400kW (15A) cu funcţionare sigură, eficientă şi economică din punct de vedere al spaţiului ocupat. Noile dispozitive respectă standardele IEC 60664-1 şi IEC 61800-5-1, operând de la -40°C la +125°C şi la frecvenţe de până la 250kHz. Circuitele dispun de asemenea de mecanismul avansat de închidere lină (ASSD) de la Power Integrations, care protejează comutatorul de putere al semiconductorului în cazul unui scurtcircuit. ASSD este declanşat automat prin monitori­zarea nivelelor de saturare şi nu necesită componente suplimentare.

Pe website-ul companiei Power Integrations, www.power.com/products/scale-idriver puteţi găsi proiecte de referinţă RDHP-1608 (versiuni 2.5A, 5A şi 8A) şi RDHP-1526 (15A), precum şi suport tehnic pentru circuitele integrate SCALE-iDriver.

Power Integrations
www.power.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu