Würth Elektronik eiSos prezintă Catalogul actualizat pentru Module de Putere

by donpedro
WE_EA0316_Urs-1

Noua publicație de la Würth Elektronik eiSos: “Power Module Catalogue 2016”: Pe coperta catalogului este un urs făcut din convertoare step-down și drivere de LED-uri.

Nou, extins și îmbunătățit, catalogul Power Module Catalogue 2016 de la Würth Elektronik eiSos este acum disponibil. Selectarea adecvată a convertoarelor coborâtoare de tensiune și a driverelor pentru LED-uri de care aveți nevoie, a devenit chiar mai convenabilă. Un instrument de selecție prezintă o imagine de ansamblu clară a diferitelor grupe de produse, inclusiv pictograme pentru a afișa, dintr-o privire, toate funcțiile lor importante.
Pentru prima dată, Catalogul cu module de alimentare conține, de asemenea, o prezentare generală a Notelor de Aplicații disponibile.

Substitut pentru regulatorul liniar 78xx
Reperele tehnice din Catalogul cu module de alimentare sunt cinci produse noi: MagI³C-FDSM.
Modulul este un substitut pentru regulatorul liniar de tensiune 78xx utilizat pe scară largă.
Cu tensiuni de intrare între 7 și 28V, acest modul regulator coborâtor de tensiune, non-sincron, oferă tensiuni de ieșire setate la 3,3 sau 5V la 1A.
Beneficiul: nu sunt necesare componente externe pentru funcțio­narea acestuia (SIP-3 design).

Ideal pentru alimentarea FPGA
MagI³C-VDRM (modulul regulator coborâtor de tensiune, cu redresare sincronă și frecvență variabilă) cu Vin 2.95 – 6V și Vout 0.8 – 3.6V este deosebit de bine adaptat pentru alimentarea procesoarelor și dispozitivelor FPGA care necesită un curent de ieșire scalabil (2A / 4A / 6A) și o frecvență de comutare progra­mabilă (BQFN-39 design).

Suportul oferit de Würth Elektronik eiSos este puternic, ca întotdeauna: o echipă de aplicație oferă clienților o verificare de proiectare gratuită.

Toate componentele din catalo­gul de 60 pagini sunt disponibile ex-depozit. De asemenea, sunt furnizate mostre gratuite, selecții de laborator cu piese de schimb gratuite și plăci de evaluare.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

 

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu