Würth Elektronik eiSos actualizează instrumentul de proiectare on-line RED EXPERT

by donpedro

WE_EA0416_Tabele_04_largeCu RED EXPERT de la dezvoltatorii Würth Elektronik eiSos se pot simula inductoarele de putere produse de Würth Elektronik.
Pierderile determinate cu RED EXPERT sunt bazate pe formele de undă de tensiune și curent tipice în aplicații. Pe lângă pierderile în miez și în bobinaj, acestea includ și pierderile generate de geometriile specifice ale inductanței, cum ar fi stratul de aer.

În această versiune, pierderile pentru convertoarele DC/DC de tip buck-boost în modul de conducție discontinuă, pot fi determinate cu precizie. Utilizatorii înregistrați pot obține chiar și diferitele pierderi ale tuturor inductoarelor, prezentate în mod clar.
Mai mult, această actualizare conține o caracteristică nouă legată de pierdere, care a fost adăugată pentru a calcula pierderile ale ori­că­rui inductor, indife­rent de topologia convertorului.

Acest model de pier­dere de curent alternativ lucrează foarte precis pentru factori de umplere de la 0.1 la 0.9 și frecvențe de comutare de la 10 kHz la 10 MHz. O caracteristică specială oferită de RED EXPERT este aceea că permite cel mai precis calcul al pierderii din lume, cu excitație sinusoidală, dar întrucâtva este obținut și validat de măsurări ale inductoarelor de putere într-o schemă de controler în comutație.

RED EXPERT este disponibil gratuit în limba germană, engleză, spaniolă, japoneză, rusă și chineză la www.we-online.com/redexpert.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu