Murata lansează seria DBE de convertoare de 300W conformă PMBus

by donpedro

MUR372-DBE-DVEMurata anunţă lansarea seriei Murata Power Solutions DBE de convertoare CC-CC de 300W, complet stabilizate, controlate digital și capsulate în format standard industrial de o optime de cărămidă.
Amprenta circuitului este conformă standardului digital ABC (Advanced Bus Converter) după cum este specificat de grupul industrial AMP. Operând cu un domeniu de intrare standard de la 36 la 75Vin acceptat internaţional ca tensiune pentru reţele de telecomunicaţii (TNV) şi oferind o interfaţă de sistem digital conformă PMBus, seria DBE este pro­iectată pentru utilizare în aplicaţii de putere distri­buită şi magistrale intermediare.
Un procesor ARM pe 32 de biţi conţine firmware-ul Murata proiectat special pentru controlul şi gestionarea operaţiilor de conversie.
Seria DBE conţine trei modele cu o singură ieşire oferind tensiuni de ieşire nominale de 3,3V, 5V şi 12V. Aceste convertoare de randament ridicat, tipic 94,5% (modelul de 12V), oferă o izolaţie de bază de 2250Vcc după cum cer unele aplicaţii PoE. Pot fi conectate în paralel 2 sau mai multe unităţi cu tensiunea de ieșire de 12V pentru a partaja o sarcină crescând puterea de ieşire.
Interfaţa PMBus facilitează funcţii de management energetic care permit arhitecţilor de sisteme de putere o mai mare flexibilitate de control a parametrilor critici de operare. Ataşând un DBE la magistrala I2C a sistemului , un inginer poate monitoriza Vin, Iin, Vout, Iout şi temperatura de ope­rare. PMBus poate fi utilizat pentru a stabili repere de alertă pentru temperaturi, Vin, Vout, Iout şi permite utilizatorului să particularizeze parametrii precum Vout, praguri de Vin on/off, protecţie la supratensiune, limită de curent etc.
Sunt disponibile o interfaţă grafică cu utilizatorul (GUI) şi plăci de evaluare pentru a asista inginerii proiectanţi în proiectarea de sisteme de putere moderne. Aplicaţiile tipice pentru seria DBE include aplicaţii MicroTCA, servere şi stocare, echipamente de reţea, alimentare prin internet (PoE), sisteme de ventilaţie, reţele wireless şi pre-amplificatoare wireless.
Completând această serie de convertoare, seria DVE are aceleaşi caracteristici de produs, numai că fără funcţia de control digital PMBus.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu