Lansarea unui nou standard: M12 Power cu codificare L disponibil pentru HMI 2016 în toate variantele

by donpedro

Harting_EA0416_Poza-genericSunt necesare noi concepte pentru a satisface “nevoia pentru energie” a Industriei 4.0, rezultată din numărul tot mai mare al participanţilor din zona de automatizare. În plus faţă de semnale și date, trebuie transmisă tot mai multă putere.
Drept rezultat, HARTING Technology Group a contribuit la dezvoltarea unui nou standard industrial al cărui obiectiv este crearea interfeţei de conexiune universale. Noul Standard IEC 61076-2-111 rezultat este baza pentru viitoarele soluţii de conector M12 Power. Standardul adoptat a dus de asemenea la crearea noii interfeţe de conexiune universale cu codificare L. Acest efort de standardizare oferă clienţilor siguranţa investiţiei pentru viitor și poziționează conectorul M12 Power în segmentul conectorilor de putere.

În plus faţă de semnale și date, trebuie transmisă tot mai multă putere

Interfața cu 5 poli, codificare L, oferă o putere de 0,75kW la 63V / 16A, fiind adecvată pentru servo motoare mici, pentru cutii de distribuţie, cutii I/O comandate prin field – bus controller, dispozitive de reţea și aplicaţii pneumatice. Pe lângă aplicaţiile M12 clasice, viitorul prevede noi piețe – de exemplu Industria Feroviară – cărora li s-ar putea adresa această variantă de M12 Power cu diferite codificări sau în combinaţie cu tehnologia PushPull.

PNO consideră M12 Power cu codificare L viitorul standard de conexiune

PNO consideră M12 Power cu codificare L viitorul standard de conexiune, care va înlocui complet varianta M12 cu codificare A și soluţiile 7/8“ existente. Prin urmare, în viitor se va putea utiliza un conector de putere IP65/67 universal. Dimensiunea redusă a conectorului M12 Power este prin urmare aliniată cu tendinţa globală de miniaturizare.

În plus faţă de performanţa sa impresionantă și mărimea redusă, portofoliul M12 Power include de asemenea o multifuncţionalitate impresionantă. În zona de cablu, sunt disponibili bine cunoscuţii conectori HARAX® IDC și terminaţiile crimpate pentru versiunile drepte, în variantele tată și mamă.

Acestea caracterizează conceptul verificat de ecranare 360° care este deja utilizat cu succes în seria Slim Design.
Drept rezultat, HARTING a luat în considerare o cerinţă de piaţă care trece dincolo de cerinţele standardului relevant IEC 61076-2-111.

Portofoliul este întregit de conectorii PCB PFT – panel feed-through, design-urile drepte și ansamblurile de cablu personalizate cu diferite lungimi și tipuri de cablu. Legat de personalizarea produselor, noul M12 Power de la HARTING oferă clienţilor un conector conform standardului relevant disponibil, în multi­ple variante – o soluţie care răspunde cerintelor Industriei 4.0

 

Contact:

HARTING Romania SCS
Harting_EA0611_LOGOStr. Europa Unită nr. 21,
RO-550018 Sibiu

Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622

ro@HARTING.com
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu