Două noi controlere analogice cu îmbunătăţire digitală proiectate pentru noile generaţii de aplicaţii de iluminare cu LED

by donpedro

MC1322---MCP191167-hiMicrochip a lansat pe piaţă două noi controlere analogice de putere îmbunătăţite digital, proiectate pentru aplicaţii de iluminare cu LED. MCP19116 şi MCP19117 cresc precizia în cazul iluminării cu LED şi permit utilizatorilor controlul atent al nivelelor de ieşire pentru iluminare, fără sacrificarea calităţii luminii sau culorii pentru aplicaţii sigure pe termen lung.
Randamentul şi longevitatea s-au constituit în elemente conducătoare în adoptarea soluţiilor cu LED-uri. Cu toate acestea, calitatea luminii rămâne una dintre cele mai importante consideraţii. Culoarea, strălucirea şi controlabilitatea sunt cheia unui produs de iluminare de succes. Prin combinarea puterii şi performanţelor unui controler analogic cu flexibilitatea unei interfeţe digi­tale, MCP19116/7 este un controler PWM inteligent cu un nucleu MCU PIC® complet integrat, ce poate furniza economii, dar în acelaşi timp şi cele mai ridicate standarde de siguranţă în funcţionare, de eficienţă şi de calitate a luminii. Interfaţa digitală permite de asemenea comunicare şi configurare, permiţând unui subsistem să raporteze starea sau să fie controlat de la distanţă. Această funcţionalitate este necesară pentru adăugarea iluminării în multe aplicaţii, în special în cazul unor dispozitive auto de înaltă siguranţă în funcţionare şi accesibile de la distanţă prin IoT (Internetul Lucrurilor).
Industria iluminării cu LED-uri continuă să crească pe piaţă. Un raport al Big Market Research din 2015 a indicat creşterea puternică a pieţei iluminării cu LED-uri, anticipându-se o creştere de 45% pe an până în 2020. Piaţa se aşteaptă să atingă peste 63 de miliarde de dolari în 2020.
Pentru MCP19116 şi MCP19117 este disponibilă suita completă a Microchip de unelte de dezvoltare, inclusiv mediul de dezvoltare integrat MPLAB® X IDE. Este de asemenea disponibil şi un modul MPLAB X specific controlerelor analogice de putere îmbunătăţite digital.
MCP19116 este oferit în capsulă QFN 4 × 4, iar MCP19117 în capsula QFN 5 × 5. Ambele dispozitive sunt disponibile acum atât pentru testare, cât şi pentru producţie de volum. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi website-ul Microchip la www.microchip.com/MCP19117-032216b.

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu