Convertoare PoL controlate digital și compatibile PMBus™

by donpedro

MUR373-OKDL-T6Murata a adăugat o gamă extinsă de produse OKDL compatibile PMBus™ controlate digital, la seria de soluţii de putere Murata Okami™, convertoare CC-CC neizolate punct de sarcină (PoL). OKDL-T/6-W12, OKDL-T/12-W12 şi OKDL-T/18-W12 furnizează 6, 12 şi 18A şi sunt capabile să fie monitorizate şi configurate prin comunicaţii PMBus™.
Prezentând versatilitate, noile modele acceptă tensiuni de intrare de la 4,5V la 14V şi au o tensiune de ieşire reglabilă de la 0,6V la 5V (1,8V maxim pentru modelul de 18A).
Proiectate pentru o amprentă minimă, modulele LGA cu densitate ridicată de putere măsoară numai 12,2 mm × 12,2 mm × 8.0 mm. Convertoarele OKDL oferă un randament ridicat de 91,6% la 12 Vin, şi sunt capabile să opereze într-o gamă de temperatură de la -30 la +95 grade Celsius.
Gama largă a temperaturii de operare pentru produsele OKDL le face ideale în aplicaţii precum reţelistică, sisteme de calcul, servere, tele­comu­nicaţii, aplicaţii industriale şi alte aplicaţii de putere distri­buită. Produsele OKDL sunt proiectate pentru alimentarea unor dispozitive pe siliciu de joasă putere, precum procesoare, FPGA-uri, microcontrolere, circuite logice, memorii şi alte dispozitive analog/ digitale în sisteme cu tensiuni mixte.
Ca funcţii standard, sunt incluse protecţiile la scurt­circuit, supracurent, supratensiune, supra­tem­pe­­ratură şi subtensiune pe intrare, urmărire tensiune, detecţie comandă de la distanţă. Convertoarele implică o compensare adaptivă a buclei de control PWM, o caracteristică de dispersie a fazei pentru a reduce capacitatea de intrare, sincro­nizare pentru a reduce filtrarea EMI şi un control optimizat al timpului mort. Convertoarele OKDL sunt livrate cu o configurare firmware implicită, potrivită pentru o gamă largă de tensiuni de intrare, tensiuni de ieşire şi sarcini.
Produsele OKDL sunt conforme cu noul standard “picoAMP” de la grupul de companii AMP (Arhitecţii Puterii Moderne), care garantează clienţilor surse multiple de produse inter-operabile.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu