Würth Elektronik eiSos la PCIM Europe 2016: Module de alimentare pentru toate aplicațiile

by donpedro

WE_EA0316_ExpoTârgul comercial va fi scena pentru prezentarea de către Würth Elektronik eiSos a nu mai puțin de cinci noi produse din domeniul modulelor de alimentare: MagI³C-FDSM este un înlocuitor pentru regulatoarele de tensiune liniare 78xx, utilizate în mod obișnuit. Cu tensiuni de intrare ce variază între 7 și 28V, modulul regulator, non-sincron coborâtor, oferă tensiuni de ieșire fixe de 3.3 sau 5V la 1A. Avantajul: nu sunt necesare componente externe pentru funcționarea acestora (SIP-3 design). MagI³C-VDRM (modul regulator step-down cu redresare sincronă variabilă) cu Vin între 2.95 – 6V și Vout între 0.8 – 3.6V se pretează foarte bine pentru alimentarea cu energie a procesoarelor și dispozitivelor FPGA care necesită un curent de ieșire scalabil (2A / 4A / 6A) și o frecvență de comutare programabilă (BQFN-39 design). Echipa furnizorului de dispozitive electronice de la stand așteaptă cu nerăbdare să dea o mulțime de noi materiale de informare celor interesați de aceste produse: Würth Elektronik eiSos va prezenta, de asemenea, cata­logul său pentru module de alimentare “Power Module” pentru 2016, extins în mod substanțial și revizuit. Împreună cu manualul “ABC of Power Modules”, acesta oferă inginerilor din toate domeniile un suport valoros în luarea deciziilor atunci când este vorba de selectarea componentelor adecvate.

WE_EA0316_Magl

Târgul comercial PCMI Europe este etapa de prezentare de către Würth Elektronik eiSos a noilor sale module de putere, în special convertoarele coborâtoare de tensiune din categoria de produse MagI³C.

Componente SMD
În domeniul componentelor cu montare SMT, Würth Elektronik eiSos va prezenta două noi produse: WE-MAPI este seria celor mai mici inductoare de putere, din pulbere de fier magnetică. Designul lor permite o capacitate de încărcare înaltă și curenți mari de saturație. În gama de ferite SMD, punctul culminant este dat de seria WE-MPSB. Capacitatea sa de curent nominal este cu 55 la sută mai mare decât cel al modulelor comparabile care au fost disponibile până acum. În același timp, feritele sunt capabile să reziste la sarcini de până la douăzeci de ori capacitatea lor de curent nominal specificată pe termen scurt, ceea ce le face ideale pentru aplicații în liniile de alimentare cu energie.

Programe extinse
Programul de produse EMC oferite de Würth Elektronik eiSos a fost acum completat cu o gamă certificată de capacitoare electrolitice, ceramice și cu film, iar gama pentru transfer wireless de energie a fost extinsă acum pentru a include o gamă largă de bobine și matrice. Grupurile de produse formate din inductoare, transformatoare, componente HF, varistoare, condensatoare, LED-uri, conectoare, elemente de alimentare cu energie, comutatoare, suporturi pentru siguranțe fuzibile și tehnologie de conectare oferă, de asemenea, multe produse noi și interesante. Tehnologia USB 3.1 ce se află în centrul atenției în zona conectoarelor – nefiind surprinzător, având în vedere noul standard USB 3.1 cu 10 Gb/s în loc de 5 Gb/s și o sursă de curent de până la 20V – reprezintă acum o perspectivă larg deschisă de aplicații noi.
Würth Elektronik eiSos oferă dezvoltatorilor și producătorilor, deopotrivă, conectoare, prize și cabluri necesare. În ceea ce privește toate produsele oferite, producătorul atrage atenția tuturor, asupra posibilității de a solicita mostre gratuite și disponibilitatea rapidă a produselor direct din stoc.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu