Soluţii variate de detecţie

by donpedro

Aurocon COMPEC vă oferă o plajă largă de senzori şi traductoare, ce acoperă aplicaţiile de automatizare şi monitorizare. Astfel pot fi identificaţi senzori de proximitate, traductoare de tip Hall, traductoare de deplasare şi viteză, senzori de înclinare şi vibraţii, senzori şi traductoare de forţă, senzori de temperatură, senzori de umiditate, senzori pentru gaze, senzori de curent, switch-uri optice, senzori de presiune, cititoare de coduri de bare etc., precum şi accesoriile necesare acestora.
Alegerea unor soluții eficiente de detecție contribuie la menținerea şi la creșterea productivității. COMPEC asigură acces la o gamă variată de senzori ce cuprinde 40.000 de produse de la peste 120 de producători precum: Omron, IFM, SICK, RS, Telemecanique, Legrand, Honeywell, Pepperl+Fuchs, LEM, 3M.

 

Aurocon_EA0316_Fig-6Senzori cu efect Hall, 1mm NPN, 30mA, 8 → 30Vcc

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 905-5270
• Cod de producător: HESS0000

Senzorii de viteză cu efect Hall (HESS) sunt ideali pentru detecţia roţilor dinţate sau a altor ţinte feroase de la 0 la 10 kHz. Aceşti senzori nu au un prag minim de viteză. Atunci când senzorul este alimentat pentru prima oară, starea ieşirii este nedeterminată (superior / interior) atunci când senzorul nu determină metal. Dispozitivul operează cu o alimentare de la +8 la +30 şi este protejat la inversarea polarităţii. Senzorul poate fi montat la suprafaţă încastrat sau în panouri metalice. Carcasa este din oţel inoxidabil, iar senzorul este furnizat cu un cablu de 3 m.

 

Aurocon_EA0316_Fig-8RS Pro PT100 senzor de temperatură cu rezistenţă din platină, -70°C .. +500°C

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 891-9132
• Cod de producător: RG-S2B-DM333-300-C59

Acest senzor face parte din seria de senzori de temperatură rezistivi Pt100 şi Pt1000 ohm, înzestraţi cu cabluri de legătură. Aceştia sunt recomandaţi pentru detectarea temperaturii, pe suprafaţă sau în aplicaţii ce necesită imersare, caz în care trebuie protejaţi. În cazul neprotejării, atmosfera trebuie să fie uscată şi necontaminată. În cazul utilizării prin imersie în fluide, substanţe corozive, etc., sunt disponibile teci de protecţie.

 

Red Lion ZCG – traductor incremental, 6000rpm, 100 pulsuri pe rotaţie, IP54

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 905-5816
Aurocon_EA0316_Fig-9• Cod de producător: ZCG0100C

ZCG poate fi direct conectat la arborele unui echipament cu ajutorul unui cuplaj flexibil, elastic. Acest lucru permite eventuale nealinieri radiale sau axiale. Cuplajul se poate face şi indirect, prin intermediul unor transmisii cu roţi dinţate, curele etc. Prinderea se poate realiza cu ajutorul celor 4 găuri filetate frontale.
Dispozitivul are o construcţie rezistentă, având menirea de a converti rotaţia arborelui în tren de pulsuri. Transformarea este realizată printr-o pereche LED / foto-detector între care se roteşte un disc, oferind un semnal de până la KHz. Alimentarea senzorului necesită o sursă de la +8 la +35Vcc, asigu­rându-se protecţie la inversarea polarităţii. Ieşirea tip tranzistor NPN colector deschis, este limitată la 40 mA, fiind compatibilă cu majoritatea numără­toarelor, controlerelor, indicatoarelor. Dispozitivul se poate utiliza până la o viteză de 6000 RPM.

 

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu