Proiectați mai bine, mai repede și mai uşor!

by donpedro

Maxim_embedded_world_2016La expoziţia şi conferinţa embedded world din Nuremberg, Germania (23-25 februarie 2016), Maxim Integrated Products, Inc. a prezentat soluţii înalt integrate ce-i ajută pe inginerii de sistem să proiecteze mai bine, mai repede şi mai uşor.
Demonstraţiile au evidenţiat circuite integrate de joasă putere şi eficienţă ridicată şi soluţii de sisteme complete ce reduc puternic disiparea de putere pentru proiectele embedded.

Iată câteva dintre cele mai interesante aplicații:
• Cel mai mic transceiver industrial IO-Link®: disiparea puterii este redusă cu mai mult de 50% şi permite utilizarea de senzori ultra-mici şi dispozitive de protecţie mai mici în sisteme industriale.

• O nouă soluţie industrială de senzor de forţă inteligent: construită pornind de la convertorul A/D multicanal de la Maxim, această soluţie permite proiectarea de ecrane tactile industriale insensibile la murdărie, ulei şi umezeală. Detectând atât poziţia atingerii, cât şi forţa, senzorul operează la putere joasă.

• Driver de motor în punte completă: oferă o soluţie simplă, mică şi de joasă putere pentru comanda şi controlul motoarelor de CC cu perii de până la 2,5A cu tensiuni între 4,5V şi 36V, având integrată limitare la supracurent şi închidere termică.

• Soluţii purtabile de joasă putere: acestea includ primele proiecte de referinţă industriale pentru răspuns galvanic al pielii, fundamentul multor aplicaţii de măsurare medicală şi de fitness.


Maxim Integrated

www.maximintegrated.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu