Microchip lansează noul modul LoRa® proiectat pentru reţele WAN de joasă putere în America de Nord

by donpedro

News_EA0316_MC1321---RN2903-LoRa-Technology-PICtail-Daughter-BoardMicrochip anunţă completarea linei sale de produse în tehnologie LoRa®. Noul modem wireless RN2903 operează cu reţelele WAN de joasă pu­tere din America de Nord (LPWAN) şi este certificat pentru utilizare în banda de 915 MHz.
Modemul RN2903 este proiectat pentru a fi o cale eficientă de adăugare a capabilităţii de reţea de rază mare de acţiune LoRaWAN pentru orice proiect embedded prin integrarea pachetului de protocol LoRaWAN™ rulând pe un microcontroler de joasă putere PIC®, împreună cu un circuit de antenă integrat şi radio LoRa.
Aflată sub conducerea Alianţei LoRa, tehnologia cu acelaşi nume este capabilă de a atinge o rază de acţiune de până la 10 mile (aprox. 16 km) şi 10 ani durată de viaţă a bateriilor. Tehnologia vizează aplicaţii cu viteză redusă de transfer de date şi factori de umplere reduşi, precum: măsurarea ener­giei, localizare, monitorizare şi control infrastructură utilităţi, oraşul inteligent şi agricultură. Cu toate că este predominant utilizată pentru citirea datelor senzoriale, comunicaţia bidirecţională permite confirmarea în timp real a controlului de la distanţă a datelor şi comunicării pentru nodurile de actuatori.
RN2903 este proiectat pentru a fi uşor integrat, ceea ce minimizează investiţiile de dezvoltare şi cercetare, micşorând durata de timp până la lansarea pe piaţă. Interfaţa simplă ASCII-UART poate fi controlată de orice sistem embedded, chiar şi de un mic microcontroler cu 8 pini PIC12 MCU, iar circuitele de conectare la antenă şi certificarea modulară FCC necesită o experienţă radio minimă.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi Microchip la: www.microchip.com/RN2903-022916b

Date cheie:
• Noul modem wireless RN2903 este certificat FCC pentru utilizare în banda 915 MHz
• Suportă LoRaWAN pe piaţă din SUA
• Combină o rază de 10 mile cu o durată de viaţă a bateriilor de 10 ani
• Interfaţă simplă ASCII-UART ce poate fi controlată de orice sistem embedded
• Circuitele de antenă şi certificarea FCC necesită experienţă radio minimă

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu