ABC-ul modulelor de putere

by donpedro

WE_EA0316_Power-ManualWürth Elektronik eiSos lansează un nou manual: “ABC of Power Modules – Functionality, Structure and Handling of a Power Module” (“ABC-ul Modulelor de Putere – Funcționalitatea, Structura și Manipularea unui Modul de Putere”), acesta fiind primul manual practic, specific orientat în utilizarea componentelor pentru controlul tensiunii DC.
Manualul explică elementele de bază pentru controlul tensiunii și frecvenței utilizând topologii de comutare.
Este descris și design-ul mecanic al unui modul de putere și impactul acestuia asupra EMC și a gestionării căldurii.
“ABC of Power Modules” oferă nume­roase sfaturi practice la întrebări cu pri­vire la cablaj, control, comutare și des­crie depozitarea și manipularea, precum și procesele de fabricație și de lipire.
Un alt capitol este dedicat procedurilor de măsurare necesare pentru a obține rezultate semnificative în evaluarea modu­lelor de putere. Cartea se încheie cu instrucțiuni pentru selectarea unui modul pe baza criteriilor și a parametrilor importanți.

Autori cu experiență
O echipă de trei autori se află în spatele acestei ultime lucrări în seria de manuale practice de la Würth Elektronik: Steffen Wolf lucrează la Würth Elektronik eiSos din 2014 în departamentul de dezvoltare a afacerilor pentru modulele de putere MagI³C; Ralf Regenhold este managerul diviziei de module de putere MagI³C la Würth Elektronik eiSos; Jan Stephan – este managerul departamentului de dezvoltare a afacerilor pentru seria de produse de module de putere.
Manualul “ABC of Power Module” este acum disponibil în librării sau direct de la Würth Elektronik. Preț: € 9,90, ISBN 978-3-89929-315-9.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu