Xsens MTi seria 1 – cele mai recente tehnologii inerţiale MEMS

by donpedro

New-Xsens-MTi-1-Series-Modules-Feature-Latest-Inertial-MEMS-TechnologyMouser Electronics, Inc. dispune acum pe stoc de seria 1 a MTi, module de urmărire a mișcării de la Xsens. Aceste module senzoriale 3D încorporează cele mai avansate tehnologii de senzori şi miniaturizare MEMS pentru a oferi o soluţie completă de urmărire a mişcării pentru aplicaţii industriale de mare volum sau pentru aplicaţii casnice. Cu o precizie dinamică de 1 grad RMS (abatere medie pătratică) pentru ruliu şi tangaj, MTi seria 1 este printre cele mai precise dispozitive de monitorizare 3D din clasa sa.
Modulele Xsens MTi seria 1 sunt disponibile la Mouser Electronics în trei configuraţii: MTi-1 – unitate de măsurare inerţială (IMU), MTi-2 – unitate de referinţă verticală (VRU), sau MTi-3 – sistem de referinţă atitudine şi poziţie (AHRS). Toate cele trei configuraţii scot la ieşire date de inerţie şi câmp magnetic; modulele MTi-2 şi MTi-3 adaugă date de acceleraţie, ruliu/tangaj, urmărire poziţie; iar modulul MTi-3 include de asemenea date de referinţă de giraţie. Protocoalele de comunicaţie standard industrial ale modulului (I2C, SPI, UART) permit inginerilor să particularizeze date, frecvenţe şi format de ieşire, în vreme ce procesele pe placă ale modulului reduc sarcina procesorului de aplicaţie pentru a reduce consumul energetic global al sistemului final.
Mouser dispune de asemenea pe stoc de kit-ul de dezvoltare pentru seria 1 Xsens MTi, ce include un modul montat MTi-3 AHRS şi o suită software completă MT, cu opţiuni de vizualizare şi înregistrare de date, ferestre de configurare intuitive şi posibilităţi de export date pentru utilizare în alte programe. Software-ul inclus în kit-ul de dezvoltare conţine şi programe sursă pentru comunicaţii şi biblioteci pentru procesarea datelor.

Mouser Electronics
www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu