Noi circuite de monitorizare energetică de la Microchip

by donpedro

News_EA0216_MC1314---160120-MSLD-PR-MCP39F511NMicrochip anunţă extinderea portofoliului său de circuite integrate de monitorizare energetică, prin lansarea MCP39F511N. Fiind capabil de a oferi calcul energetic standard, precum şi monitorizare evenimente pentru două sarcini electrice, acest dispozitiv precis şi înalt integrat facilitează proiectarea şi reduce costurile de dezvoltare pentru sisteme de monitorizare energetică de exterior, prize inte­ligente, magistrale de alimentare, surse de tensiune CA/CC şi alte aplicaţii de distribuţie energetică.
Circuitul include trei convertoare analog / digitale (CAD) pentru tensiune şi două determinări curent – sarcină, un motor de calcul pe 16 biţi, memorie EEPROM şi o interfaţă flexibilă pe 2 fire.
Circuitul integrat dublu – canal pentru monitorizare energetică, MCP39F511N, permite proiectarea de sisteme, maşini şi aparate electrocasnice cu consum energetic ridicat, reducând dezvoltarea de firmware şi numărul de circuite integrate necesare pentru monitorizarea energetică a unor sarcini multiple.
MCP39F511N poate monitoriza două sarcini de curent cu o eroare de numai 0,5% pe întreg domeniul dinamic de 4000:1. Acest lucru este posibil datorită referinţei de tensiune integrate cu variaţie redusă şi a performanţelor de măsurare de curent pe fiecare canal de 94,5 dB ale SINAD.
Capacitatea de măsurare a puterii active, reactive şi aparente, a acumulării de energie activă şi aparentă, curentului şi tensiunii RMS, frecvenţei de linie, şi a factorului de putere în combinaţie alte caracteristici integrate, avansate, permit proiec­tanţilor de dispozitive de înaltă performanţă reducerea costurilor cu materialele necesare şi a intervalului de timp până la lansarea pe piaţă a produsului.
MCP39F511N este evidenţiat de placa demonstra­tivă de monitorizare energetică ADM00706 de la Microchip (MCP39F511N Power Monitor Demonstration Board).

Microchip Technology
www.microchip.com/MCP39511N-020116b
www.microchip.com/Metering-020116a

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu