EC20

by donpedro

CODICO_EA0216_EC20-Mini-PCIe-frontQUECTEL Wireless Solutions a anunțat modulele EC20 și EC20 Mini PCIe. Noua generație de module LTE adoptă versiunea 3GPP Rel. Tehnologia 9 LTE dispune de viteze de date de 100Mbps downlink și 50Mbps uplink și oferă multi-bandă FDD-LTE (B1/B3/B5/B7/B8/B20) împreună cu HSPA și GPRS/EDGE.

Seria EC20 include EC20-E (suportă banda FDD-LTE/WCDMA/ GSM din Europa), EC20-A (suportă banda FDD-LTE/WCDMA/ GSM din America) și EC20-C [5-mode/13-band] (suportă banda FDDLTE/TDD-LTE/TD-SCDMA/WCDMA/GSM din China).

EC20 Mini PCIe conține două variante EC20 Mini PCIe-A și EC20 Mini PCIe-E, ceea ce le face compatibile cu rețelele existente EDGE și GSM/GPRS pentru a se asigura că acesta se poate conecta chiar și în zonele îndepărtate lipsite de acoperire 4G sau 3G.

Modulele din seria LTE răspund cerințelor clienților de pe rețelele 4G, cu conexiune mai stabilă la rețea și comunicații de date sigure”, a declarat Delbert Sun, Director de Marketing QUECTEL.

Codico_EA0216_EC20_TabelMai mult decât atât, modul EC20 este o rezervă compatibilă cu modulul QUECTEL UMTS/HSPA+UC20 cu factor de formă compactă și unitară, ce permite migrația de rețea printr-un design unic, asigurând aplicații de viitor pentru o durată lungă de timp. Modulele LTE oferă clienților posibilitatea de a integra suport pentru cele mai noi tehnologii de bandă largă mobilă într-o varietate de dispozitive conectate și să ofere rapid și de lungă durată, o experiență bogată bazată pe tehnologia 4G LTE.

Modulele LTE suportă Multiple-Input Multiple-Output (MIMO), o tehnologie de antene de ultimă oră, transmițând fluxuri multiple de date pe mai multe transmițătoare către mai multe receptoare. Antenele de la fiecare capăt al circuitului de comunicații sunt combinate pentru a minimiza erorile și a optimiza viteza de date. Ele combină, de asemenea conectivitatea wireless de mare viteză cu un receptor încorporat de tip multi-constelație GPS+GLONASS cu înaltă sensibilitate de poziționare.

Un set bogat de protocoale Internet, interfețe standard din domeniu (USB/PCM/USIM/NETLIGHT/UART) și funcționalități abundente (driverele USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Linux, Android/eCall /DFOTA/ GNSS) extind aplicabilitatea modulului la o gamă largă de aplicații M2M, cum ar fi CPE, router, card de date, tabletă robustă, autovehicule, securitate și PDA industriale.

Pentru întrebări suplimentare, contactați:
Gabriel Neagu:
Tel: 0318059955
Gabriel.Neagu@codico.com

 

Codico_EAnews_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu