Câștigați o placă de extensie multimedia împreună cu starter kit-ul PIC32 de la Microchip!

by donpedro

90674-NMC-Comp-DM320005---Multimedia-Expansion-BoardPlaca de extensie MEB (Multimedia Expansion Board) și starter kit-ul PIC32 oferă utilizatorilor o soluție integrată, dar flexibilă pentru dezvoltarea de interfețe cu utilizatorul. Placa vine cu un display color TFT touch-screen QVGA de 3.2” (8.1 cm), un modul WiFi® certificat FCC, un codificator audio stereo de 24-biți, un accelerometru pe trei axe, un joystick și un slot pentru card de memorie microSD®™. Conectând orice starter kit (DM320001, DM320003-2, DM320004, DM330012 și DM240012) la MEB – veți fi gata să dezvoltați, să programați și să depanați cod pentru caracteristicile interfeței cu utilizatorul. Atât programul demo pentru MEB cât și software-ul pentru joystick, accelerometru, CPLD și multe altele pot fi descărcate de la biblioteca de aplicații Microchip.

Starter kit-ul PIC32 oferă cea mai ușoară și ieftină metodă pentru a experimenta, pentru prima dată, un microcontroler PIC32. Din cele peste 35 de exemple de cod sursă ale proiectului lansat, puteți învăța rapid totul despre familia de microcontrolere pe 32-biți de la Microchip și uneltele sale de dezvoltare. Kit-ul include tot ce aveți nevoie pentru a scrie, programa, depana și executa cod pentru cel mai performant microcontroler PIC32.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de extensie multimedia (MEB) împreună cu starter kit-ul PIC 32 de la Microchip, accesaţi pagina:
www.microchip-comps.com/eazi-multimedia

și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu