Würth Elektronik eiSos extinde gama de dispozitive din catalogul de electromecanice pentru conectori, comutatoare și elemente de putere

by donpedro
WE_EA0116_Coperta

Noul catalog al Würth Elektronik eiSos “Electromechanical Components 2016” Coperta noului catalog înfățișează un papagal realizat din componente electromecanice. Sursă imagine: Wurth Elektronik Midcom

Repere din noul catalog
Familia de produse de blocuri terminale a devenit mult mai mare prin adăugarea, de exemplu, a tehnologiei de contact cu deplasarea izolației – IDC (Insulation Displacement Contact) precum și a tipurilor de conectori cu inversare de gen, cu pasul de 3.81 și 5.08 mm. Un exemplu de produs nou din domeniul conexiunilor placă-la-placă este o conexiune SMD pentru conectarea unei benzi de LED-uri la PCB având un pas de 1.50 mm. Gama comunicațiilor este extinsă prin includerea noului USB 3.1 Superspeed+ standard. Sunt de asemenea disponibile fire și tipurile de jack-uri A și C.
Totodată, au fost adăugate tipurile de module “scurte” la seria de dispozitive standard USB 2.0.
Familia de conectori ZIF a fost extinsă prin adăugarea versiunilor “back-lock” cu pas de 0.5 mm și o înălțime de numai 1 mm.
Două noi versiuni de conectare fir-la-placă (wire-to-board) cu pas de 2.54 mm sunt disponibile pentru conectarea firelor pe plăcuța de PCB: seriile Autocom – tip IDC – precum și Intercom – versiunea cu sertizare – pentru conductor de tip liță pentru conectori tată. Noul standard UHS-II pentru cardurile de memorie SD 4.0 a dus la crearea unui nou soclu de carduri ce este disponibil, de asemenea, ca produs standard. Noile socluri pentru siguranțe precum și comutatoare miniatură au fost de asemenea dezvoltate.

Toate produsele sunt disponibile din stoc.
Mostre gratuite la cerere.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu