Mouser livrează acum toate cele trei plăci Neo UDOO

by donpedro

Mouser-Now-Shipping-All-Three-Popular-UDOO-Neo-BoardsMouser Electronics, Inc. livrează acum aşteptatele computere Neo pe o singură placă de la UDOO. Plăcile UDOO Neo, acum disponibile la Mouser Electronics, sunt computere economice, open-source, disponibile în trei modele: de bază, extins şi complet. Fiecare placă Neo este echipată cu un procesor de aplicaţie Freescale i.MX 6 SoloX cu nucleu 1GHz ARM® Cortex®-A9 pentru Android şi Linux, şi un microcontroler embedded ARM Cortex-M4, care face placa să fie compatibilă cu mediul Arduino. Plăcile Neo oferă 54 de intrări/ieşiri de uz gene­ral (GPIO), inclusiv două seturi de conectori cu pini de I/O: unul care respectă factorul de formă al Arduino Uno pentru utilizare cu shield-urile Arduino şi un set adiţional ce oferă funcţionalitate extinsă de intrare/ieşire. Prin conectorii cu pini, inginerii pot accesa magistralele de interfaţare USB, I2C, SPI, UART, şi CAN şi 8 semnale PWM. Toate cele trei plăci Neo integrează un procesor grafic cu accelerare grafică 2D/3D şi include un port micro HDMI şi interfaţă LVDS.
Versiunea de bază UDOO Neo include 512 MByte de memorie RAM DDR3 şi Ethernet 10/100. Versiunea Neo extinsă oferă 1GByte de memorie RAM DDR3, precum şi conectivitate 802.11 b/g/n Wi-Fi şi Bluetooth 4.0 economic energetic (BLE). Versiunea Neo completă include aceleaşi caracteristici precum versiunea extinsă, la care adaugă Ethernet 10/100, precum şi senzori de mişcare pe 9 axe (accelerometru, giroscop, magnetometru) pentru aplicaţii de Internetul Lucrurilor (IoT).
Plăcile UDOO Neo suportă numeroase medii de dezvoltare (inclusiv Arduino, Python, şi PHP), plus suport pentru Android Lollipop şi UDOObuntu2 — distribuţia oficială a UDOO a sistemului de operare Lubuntu Linux.
Pentru a cunoaşte mai multe despre plăcile UDOO Neo vizitaţi www.mouser.com/new/udoo/udoo-neo/
Pentru mai multe informaţii cu privire la linia completă de computere UDOO cu o singură placă, vizitaţi pagina: http://www.mouser.com/new/udoo/udoo-dual-quad-neo/
Cu linia sa largă de produse şi servicii de neegalat pentru clienţi, Mouser oferă satisfacţie inginerilor proiectanţi şi cumpărătorilor prin furnizarea What’s Next (ce urmează) în tehnologii avansate. Mouser oferă clienţilor 21 de puncte de suport global şi dispune pe stoc de cea mai mare selecţie din lume ale celor mai recente componente electronice şi semiconductoare pentru realizarea celor mai noi proiecte.

Mouser Electronics
www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu