Rutronik şi Toshiba îşi extind acordul de distribuţie, incluzând memorii embedded, semiconductoare discrete, LSI de sistem şi produse wireless

by donpedro

DEC15-RUT-Toshiba_sRutronik Elektronische Bauelemente GmbH şi Toshiba Electronics Europe şi-au extins acordul de distribuţie pan-European pentru a cuprinde întregul portofoliu de stocare şi semiconductoare Toshiba.
Portofoliului de distribuţie al Rutronik i-au fost adăugate memorii flash NAND embedded, semiconductoare discrete şi LSI sistem, precum şi soluţii Bluetooth şi TransferJetTM de la Toshiba.
O atenţie importantă este alocată gamei Toshiba de memorii flash NAND embedded, ce includ SLC NAND, BENANDTM şi e•MMCTM. Aceste memorii embedded sunt ideale pentru o gamă largă de aplicaţii în securitate, reţelistică, bunuri electrocasnice, precum şi în procesarea de semnale audio şi video. “Gama largă de memorii flash NAND de la liderul de piaţă şi inovare Toshiba umple golul din portofoliul Rutronik cu produse lider industrial de înaltă siguranţă în funcţionare,” explică Thomas Ulinski, Director de Marketing al departamentului de semiconductoare la Rutronik.
Optocuploarele de mare viteză de la Toshiba permit transmisii de date mai rapide, izolare electrică şi sincronizare de date în reţele ultrarapide. Semiconductoarele discrete de la Toshiba şi portofoliul său de MOSFET-uri conţine produse de înaltă şi joasă tensiune cu un excelent raport preţ-performanţă. În ceea ce priveşte circuitele integrate logice şi de semnal mic, Toshiba oferă o gamă foarte largă de produse în segmentul standard. Acestea sunt completate de circuitele integrate logice cu o singură poartă, circuite lider de piaţă, precum şi o selecţie bogată de circuite integrate analogice.

Rutronik
www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu