Parteneriat Microchip cu Silicon Integrated Systems (SiS) pentru primele module combinate multi-tactil şi Gesticulare 3D pentru display-uri

by donpedro

MC1310---Touch_Gesture_Display-hiMicrochip Technology Inc., a avut un parteneriat cu Silicon Integrated Systems Corp. (SiS) pentru a oferi clienţilor module de interfaţare complete PCAP (projected-capacitive touch) şi gestică 3D, ce conduc la timpi de dezvoltare mai mici şi costuri mai reduse. Modulele permit realizarea simplă de ecrane multi-tactile şi cu gestică 3D cu ajutorul premiatei tehnologii Microchip GestIC®, ce oferă urmărirea mâinii la 20 centimetri de suprafaţa ecranului. Gesturile mâinii sunt universale, igienice şi uşor de învăţat. Suplimentar, ele îmbunătăţesc siguranţa prin reducerea necesităţii de coordonare precisă mână-ochi.

Pentru a învăţa mai multe despre produsele cu tehnologie Microchip GestIC, vizitaţi www.microchip.com/GestIC-010516a

Modulele SiS cu tehnologie Microchip GestIC au fost prezentate de Microchip la expoziția CES (Consumer Electronics Show) ce a avut loc la Las Vegas, în perioada 6-9 ianuarie 2016.
Microchip a dezvoltat tehnologia GestIC astfel încât ea poate fi combinată cu controlere multi-tactile PCAP. Ea este cea mai economică tehnologie de gestică 3D disponibilă pe piaţă. Suplimentar, senzorii GestIC sunt construiţi cu materiale şi metode de producţie standard, precum ITO (indium tin oxide), reţea metalică şi cerneală metalică pe sticlă sau folie. Aceste noi module de la SiS sunt primele module industriale ce integrează tehnologii 2D PCAP şi gestică 3D, oferind o soluţie de afişare completă. SiS are 30 de ani de experienţă în producerea de cipseturi PC, eMMC, eMCP, şi soluţii tactile capacitive. Prin acest parteneriat cu Microchip, SiS a acţionat ca dezvoltator de componente electronice şi a oferit de asemenea integrare senzorială. Modulele rezultate oferă timpi mai mici de lansare pe piaţă a produselor pentru o gamă largă de proiecte, precum cele din industriile auto şi de electrocasnice.

Silicon Integrated Systems Corp. (SiS)
www.sis.com
Microchip Technology
www.microchip.com/Homepage-010516a

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu