Würth Elektronik eiSos la expoziția SPS IPC Drives 2015: Noi componente pasive și electromecanice

by donpedro

WE_EA1015_ConectoriÎmpământat, funcționând cu USB 3.1
10Gb/s în loc de 5Gb/s și alimentare până la 20V – acesta este noul standard USB-3.1, un important pas înainte în dezvoltare, care va des­chide o mulțime de noi aplicații.
Würth Elektronik eiSos are acum pe stoc conectorii necesari, mufe și cabluri. Catalogul cuprinde produsele USB-3.1 care, ca întotdeauna, sunt disponibile ca mostre gratuite și le găsiți sub indicativul WR-COM USB 3.1 Superspeed +.

Factor de formă și funcționare
Proiectarea sofisticată privind economia de spațiu și asamblarea ușoară reprezintă caracteristici care fac componentele electromecanice de la Würth Elektronik eiSos să iasă constant în evidență. Noile produse evidențiate la expoziție includ WR-LECO, un conector SMD Board-To-Board pentru benzi cu LED-uri pentru PCB-uri. Extrem de plată, cu o înălțime totală de numai 2,45 mm, carcasa din plastic de culoare albă a fost optimizată pentru a permite o răcire minimă. Seria FPC include acum un nou conector cu dispozitiv de blocare înapoi – WR-FPC. Noul bloc terminal WR-TBL este de asemenea, extrem de practic; tehnologia sa cu clemă de tăiere face inutilă dezizolarea cablului.

EMC și transmisia de energie
În zona de componente pasive, Würth Elektronik eiSos demonstrează din nou rolul de lider în fabricarea de produse EMC; feritele multistrat SMD au fost printre produsele prezentate în cadrul expoziției. Ca membru al Wireless Power Consortium, Würth Elektronik eiSos răspunde interesului crescut în ceea ce privește tehnologia de transmitere wireless a energiei. Stimulul din piață provine de la electronicele de larg consum și de la produsele purtabile – un segment de piață în plină expansiune, dar posibilele aplicații sunt mult mai largi. La târg, Würth Elektronik a oferit, de asemenea, informații despre marea sa varietate de bobine receptoare și emițătoare precum și despre utilizarea lor.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu